Impreuna pentru un VIITOR STRALUCIT! 1092 de CARTI DONATE Scolii Gimnaziale din Calacea!

Asociatia Piticot a fost prezenta, miercuri, 20 aprilie 2016 la Scoala Gimnaziala Nr. 2 din Calacea, finalizand astfel Campania de Strangere de Carti pentru aceasta scoala, campanie ce s-a desfasurat in perioada 22 martie – 15 aprilie 2016, initiata fiind de Asociatia PITICOT!

Biblioteca scolara a acestei institutii de invatamant s-a imbogatit cu peste 1000 de carti, 716 volume oferite prin implicarea Asociatiei PITICOT, iar restul de 376 carti, stranse cu ajutorul Organizatiei Femeilor Liberale – BIHOR, partener in cadrul acestui proiect!

Mai multe imagini, aici: https://www.facebook.com/asociatia.piticot/

La eveniment au fost prezenti peste 150 de elevi, atat din ciclul primar cat si din cel gimnazial, dar si dascalii lor, toti bucurandu-se de aceasta reusita.
Elevii au fost serviti cu saratele, fursecuri si sucuri, din partea sponsorilor implicati in acest proiect cultural.
De asemenea, fiecare elev a primit si cate un pachetel cu dulciuri pentru a aduce un zambet curat pe o fata ingandurata.
Asociatia Piticot multumeste sponsorilor: Pepsi, Trei G, cu ajutorul carora au oferit un moment dulce copiilor.

Sponsorii si partenerii acestui eveniment sunt pe deplin felicitati si invitati in viitoare colaborari: Editura All, OFL Bihor, scriitorii Mihai Vieru si

Teodor Boglut, doamna profesoara Verisan Mariana, doamna doctor Birau Marieta, doamna Cristea Adriana, doamna Fetean Maria, domnul Leontin Sirb, familia Roman din Oradea, dar si elevii de la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” din Oradea.
Inca o data OAMENII au dat DOVADA de PROACTIVITATE, SPERANTA SI RESPECT pentru COPII – prezentul nostru de maine!

Pentru informatii suplimentare:
Anca Morar,
Tel: 0728.572.879

S-au implicat, au desenat si au castigat!

S-au implicat, au desenat si au castigat!

Un numar de 58 de copii au participat ieri la Concursul de desen pe asfalt Piticot”, organizat de Asociatia Piticot in parcul “Nicolae Balcescu” d ORADEA.

Copii au putut alege intre doua teme de desen: “Personajul Preferat” si “Masina Anului 2016”, avand la dispozitie 30 de minute pentru a-l realiza.

Juriul, format din doamna Jurcut Ligia profesor invatamant prescolar, domnul Axinte Bogdan din partea Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor si domnisoara Corina Costrut de la Prietenii Veseliei, au acordat note concurentilor dupa urmatoarele criterii: Concordanta Culorilor, Proportionalitatea Formelor si Desenul ca Intreg.

S-au acordat premii pentru primele trei locuri aferente fiecarei teme de desen, precum si premii de participare tuturor concurentilor.
Mai multe imagini: https://www.facebook.com/asociatia.piticot/

Pentru a mentine buna atmosfera a evenimentului, pe scena au urcat Ioana Dudas, Daria Balint si Maria Hanga de la Meda Music.

Aducem multumiri gradinitelor GPP 56, GPP Aleodor, GPP 44, pentru promtitudinea manifestata fata de acest concurs.
Asociatia Piticot multumeste sponsorilor acestui eveniment:  Grup West Premium, Opel West Oradea, Ovm Cash & Carry, Prietenii Veseliei, Audio Express, Izvorul Minunilor, Meda Music, Viva Pharm, Viva Med si Smartware.

Fondurile stranse in cadrul concursului vor fi redirectionate catre copii cu dizabilitati, beneficiari ai Asociatiei Piticot.

Povestea CARTILOR DONATE prinde contur!

1000 de titluri pentru VIITOR!

Am inceput oarecum tremurand … dar cu nemarginita speranta un proiect de STRANGERE DE CARTI!
Mare ne-a fost uimirea si aprecierea fata de cei care au raspuns prompt initiativei noastre de a SCHIMBA REALITATEA LOCALA din Scoala Calacea, jud. BIHOR!
Inca o data OAMENII dau DOVADA de PROACTIVITATE, SPERANTA SI RESPECT pentru COPII – prezentul nostru de maine … astfel, ni s-au alaturat in acest proiect cativa PROTAGONISTI cu LUMINA in PRIVIRI:
- Organizatia Femeilor Liberale Bihor
- Editura All
- Scriitorul Mihai Vieru
- prof. Mariana Verisan
- dr. Birau Marieta
- d-na Fetean Maria
- d-na Cristea Adriana
- elevi ai Scolii Gimnaziale “Avram Iancu” din Oradea, sub indrumarea d-nelor invatatoare: prof. Toader Monica (cls. a II-a C), prof. Jurcut Gheorghina (cls. pregatitoare C), prof. Zsak Lucia (cls. a I-a A), prof. Cîrciumaru Steliana (cls. a I-a C), prof. Pop Lidia (cls. a III-a A), prof. Bejusca Elena (cls. a IV-a A), prof. Lovas Marta (cls. a IV-a B), prof. Luncan Ana (cls. pregatitoare B), prof. Bei Claudia (cls. a IV-a D)!

Multumim tuturor celor ce si-au anuntat intentia pentru sprijinirea proiectului nostru!
Pana in acest moment am adunat aproximativ 1000 de titluri pentru elevii Scolii Calacea din jud. Bihor … si numaratoarea continua!

Va asteptam pentru ‪DONATII‬ de ‪‎CARTI‬ la sediul Asociatiei Piticot din Oradea, Str. Ovid Densusianu, Nr. 9, Bl. Pb. 191, Ap. 2, pana in 15 aprilie 2016.

Pentru informatii suplimentare:
Anca Morar,
Tel: 0728.572.879

Daruieste! Fii mai BUN!

Anul acesta de Paste ai sansa sa devii mai bun …
Daruieste si tu: alimente, produse de curatenie casnica si pentru igiena personala!

Copilasii din cadrul Asociatiei “PITICOT” abia asteapta sa iti spuna “Multumesc pentru fapta buna”.
E vremea iubirii, e momentul sa daruiesti din putinul tau si altora … e clipa in care egoismul se uita, lasand la vedere bunatatea, dragostea, si omenia …  Fii bun si tu chiar azi, Fii OM!

DONATIILE pot fi aduse la Asociatia Piticot in Oradea, Str. Ovid Densusianu, Nr. 9, Bl. P. 191, Ap. 2!
Perioada strangere donatii pentru Paste: 04.04 – 15.04.2016

Poti deveni un personaj din povestea de Paste a copiilor “PITICOT”, trebuie doar sa iti pese …

Pentru informatii suplimentare:
Anca Morar,
Tel: 0728.572.879

DONAM CARTI! Faurim VISE pe taramul REALITATII … … incarcam suflete cu SPERANTA in BINE!

Te INVITAM sa faci parte din POVESTEA de VIATA a 150 de copilasi, elevi in clasele I – VIII la Scoala Calacea, jud. BIHOR!
ASTAZI ei isi pun SPERANTA in NOI, prin CARTI CU SUFLET DONATE pentru VIITOR, randuri scrise ce vor schimba destine, vor intregi cunostinte si vor pregati OAMENI pentru mai BINE …!

Biblioteca Scolii Calacea detine doar 30 de carti, pitite pe 2 rafturi demult scorojite … apasate de praf …

DONEAZA CARTI! SCHIMBA DESTINE!
ACUM poti TRANSFORMA LUMEA … TU POTI FI PROTAGONISTUL POVESTII de VIATA a acestor copii …

Cartile pot fi aduse la Asociatia Piticot in Oradea, Str. Ovid Densusianu, Nr. 9, Bl. P. 191, Ap. 2!
Perioada donatii: 22.03 – 22.04.2016
In 20 Aprilie 2016, CARTILE DONATE vor fi duse la Calacea pentru a fi oferite elevilor in cadrul Bibliotecii Scolii!

Pentru informatii suplimentare:
Anca Morar,
Tel: 0728.572.879

S-au implicat, au jucat si-au castigat

Joi 03 martie 2016 a avut loc prima editie a Cupei “Respiro “ la Bowling pentru Doamne si Domnisoare – Team Building si Responsabilitate Sociala alaturi de ASOCIATIA PITICOT.
Acest eveniment s-a desfasurat in incinta Oradea Shopping City.
3 companii au acceptat invitatia Asociatiei Piticot de a participa la acesta intrecere.
CELESTICA cu cinci echipe participante.
AUTOBARA cu o echipa participanta.
UAMT cu o echipa participanta.

Trofeul Cupa “Respiro” a fost castigat de echipa cu nr. 3 a Companiei Celestica, locul 2 fiind ocupat de echipa nr. 2, tot a Companiei Celestica, iar pe locul 3 s-a clasat echipa cu nr. 5 din partea Companiei Celestica, urmate fiind de echipele AUTOBARA, UAMT si echipele cu nr. 1 si nr. 4 ale Companiei Celestica.

Cele 3 cupe au fost oferite de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judetului Bihor, prin prezenta domnului Bogdan Axinte, inspector in prevenirea si combaterea criminalitatii.

Doamnele si domnisoarele prezente la aceasta intrecere au fost raplatite cu dulciuri si flori, iar cea mai norocoasa dintre ele a castigat un rasfat la SPA – Hotel NEVIS! (Atesan DIANA, din cadrul Companiei CELESTICA).

Suma stransa in urma evenimentului, reprezinta sponsorizarile facute de catre companiile participante si donatiile venite din partea participantilor la fata locului.
Banii sunt alocati Centrului Respiro ‘Piticot”, care va gazdui pe o perioada temporara copii cu dizabilitati grave.

Asociatia Piticot aduce multumiri sponsorilor: Hotel Nevis, Cofetaria Arista, Camelia Flowers, Net Oradea, Viva Pharm, Viva Med, Smartware, Dragon Star Curier, Public Euroconsulting, dar si partenerilor: Oradea Shopping City si Centrul de prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor.

Asociatia PITICOT multumeste domnului doctor Robert Bot, pentru asigurarea asistentei medicale.
Echipele prezente si-au exprimat dorinta de a participa si la urmatoarele editii ale acestei cupe, lucru imbucurator pentru Asociatia Piticot deoarece companiile implicate in eveniment au inteles necesitatea existentei Centrului Respiro “Piticot”.

Cadouri de 8 Martie si Martisor! Hai la TARG!

Uniunea ‪Artistilor‬ Plastici din Romania, Filiala Oradea organizeaza in perioada 26 februarie – 8 martie 2016 in cadrul ‪‎TARGULUI‬ de la GALERIE evenimentul:
Targ de martisor si cadouri de 8 martie, Editia a XV-a la Galeria de Arte Vizuale din Oradea, str. Republicii nr. 15.

Asociatia ‪‎PITICOT‬ este prezenta la acest TARG si va asteapta cu obiecte extraordinare, unicat, ‪CADOURI‬ deosebite pentru ‪‎femeile‬ din viata dvs. si nu numai!

Prezenta ‪Asociatiei‬ Piticot la ‪Targul‬ de ‪Martisor‬ si Cadouri de 8 Martie desfasurat in cadrul Galeriei de ‪‎Arte‬ Vizuale – ORADEA, este o alta modalitate de a strange fonduri, fonduri care vor fi redirectionate catre ‪copiii‬ beneficiari ai Asociatiei Piticot.
In aceasta activitate suntem sprijiniti de elevi ai Liceului de Arta din ‪Oradea‬ si de alti artisti care prin bunavointa lor ne-au oferit creatii personale, opere de arta pentru a fi expuse in cadrul targului spre vanzare in scop ‪umanitar‬ si ‪‎social‬!
Va asteptam la stand!

Sustine-l pe ANTONIO sa reprezinte ROMANIA peste hotare!

Antonio COHUT, un baietel de doar 11 ani din Oradea, campion national la KARTING are sanse ca in viitor sa introduca ROMANIA in cursele de Formula1!
ACUM ai OCAZIA sa PARTICIPI si TU la realizarea visului sau!

Acest baietel talentat invata la Scoala Roman Ciorogariu, in Oradea si pe langa faptul ca este extrem de talentat la KARTING face fata cu brio si provcocarilor scolare!
KARTING face de la 5 ani, sub obladuirea profesorului sau Dan Ciuhandru de la Palatul Copiilor caruia ii este recunoscator pentru fiecare clipa petrecuta alaturi, in cadrul Scolii de Karting din incinta Palatului Copiilor din Oradea!

Dat fiind SUCCESUL lui Antonio in CONCURSURILE la care a participat, acesta a fost invitat in Austria de Mach Racing Team, la Scoala Internationala de KARTING, alaturi de alti 180 de participanti din intreaga lume, el fiind singurul roman invitat!
In urma TESTULUI de KARTING avut aici, Antonio s-a clasat pe locul intai, avand cel mai bun timp.

Prin urmare, automat a fost RECOMPENSAT cu un loc in SCOALA INTERNATIONALA DE KARTING!

Asociatia PITICOT are INCREDERE in TALENTUL lui ANTONIO, arata ca ITI PASA si tie!

In 8 MARTIE 2016, Antonio COHUT are ocazia sa DEMONSTREZE inca o data ca merita sa inceapa CAMPIONATUL DE KARTING in cadrul unei scoli de prestigiu … insa, impedimentul financiar l-ar putea tine in loc.

Are nevoie de SPONSORI care sa il sustina financiar cu suma de 2.500 EURO pentru a participa la LIGNANO, in Italia la un ultim drive-test inainte de campionat!

Avantajele oferite pentru SPONSOR:
- pozitionarea siglei acestuia pe echipamentul lui Antonio pentru 1 an, in toate competitiile in care va participa, indiferent de locatie
- pozitionarea siglei acestuia pe KART-ul cu care va participa la CONCURSURI
- aparitia numelui SPONSORULUI in cadrul comunicatelor de presa, cu multumiri
- multumiri adresate sponsorului in cadrul contului de facebook: Antonio COHUT
- alte variante solicitate de catre SPONSOR

INVESTESTE in imaginea tarii noastre, DOVEDESTE ca iti pasa, SUSTINE-L pe ANTONIO COHUT sa reprezinte Oradea peste hotare!
Pentru informatii suplimentare va rugam sa luati legatura cu familia baietelului, la urmatoarele date de contact:
Tata: Cohut Florian, 0746.616.261, tonycohut@gmail.com
Mama: Cohut Florica, 0746.618.279, florisilvia73@gmsil.com

Invitatie la Miscare Indoor

Cupa “Respiro” la Bowling pentru Doamne

Asociatia Piticot in parteneriat cu  Oradea Shopping City va invita la miscare indoor – actiune cu scop caritabil!
Impreuna facem TEAM BUILDING, Impreuna ZAMBIM, Impreuna suntem RESPONSABILI SOCIAL!

Evenimentul nostru va avea loc Joi, 03 Martie 2016, incepand cu ora 18:30 in Oradea Shopping City!
Fondurile adunate se vor utiliza in scopul construirii Centrului “Piticot” destinat copiilor cu dizabilitati http://piticot.org/respiro

In cadrul competitiei de Bowling se pot inscrie 8 echipe formate din 6 doamne/echipa.
O companie se poate inscrie cu mai multe echipe de doamne.
Perioada de inscriere este 8 – 19 Februarie si se aplica principiul “Primul venit, primul servit/inscris”

Taxa de inscriere se va face sub forma de Contract de Sponsorizare.
Companiile pot sponsoriza acest eveniment incepand cu suma de 200 lei/persoana.

Beneficii:
- Team-building pentru angajatii dumneavoastra
- Dezvoltarea responsabilitatii sociale
- Promovarea companiei in locatia evenimentului prin: roll-up banner, logo-ul companiei amplasat pe macheta evenimentului, mentionarea companiei in comunicatul de presa, prezenta presei la eveniment, promovare facebook pe pagina Asociatiei PITICOT (peste 5000 LIKES)

Pentru sustinere invitam personalul companiei, dar si familia si prietenii participantelor.

Premii:
Locul I – Cupa “Respiro” I si Diploma pentru echipa
Locul II – Cupa “Respiro” II si Diploma pentru echipa
Locul III – Cupa “Respiro” III si Diploma pentru echipa
Diplome de participare fiecarei concurente!

SURPRIZE DULCI si RASFAT pentru DOAMNE!

Asteptam raspunsul dvs. pana in 19 Februarie 2016 la adresa de e-mail: director@piticot.org!

O zi minunata!

Anca MORAR – Asociatia PITICOT,
Director Coordonator Evenimente
director@piticot.org
0728.572.879

S-au jucat si o fapta buna au realizat!

Inca o data elevii bihoreni demonstreaza ca pot face fapte bune si prin joaca!
Astfel, au spus “DA” evenimentului organizat de Asociatia PITICOT (Targul de Jucarii “ Piticot” aflat la prima editie) elevi din urmatoarele institutii de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr.1 Cheresig, Scoala Gimnaziala Nr.1 Lazareni, Colegiul National “Samuil Vulcan” Beius, Scoala Gimnaziala “Miron Pompiliu” Stei, Scoala Gimnaziala Nr.1 Santandrei si Scoala Gimnaziala Nr.16 Oradea.

Peste 350 de elevi s-au pregatit pentru acest eveniment, iar colegii lor si-au putut cumpara jucaria preferata.

Targul a fost supravegheat atent de profesorii coordonatori ai proiectului pe scoala, dar si de cadrele didactice implicate in activitate.

Evenimentul a avut dublu scop: strangerea de fonduri pentru copiii aflati in suferinta, respectiv dezvoltarea responsabilitatii sociale in randul celor mici. Acestia au invatat ca si prin joaca poti ajuta.

Aproximativ 2700 lei s-au strans in urma acestei activitati, drept pentru care Asociatia Piticot multumeste  cadrelor didactice pentru deschiderea catre astfel de actiuni, elevilor, dar si parintilor pentru suportul si sprijinul acordat copiilor lor prin implicarea acestora in proiectele derulate in institutia de invatamant.

Elevii au fost rasplatiti cu diplome de participare.

Detalii si imagini la: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Fondurile obtinute sunt directionate catre copii, beneficiari ai Asociatiei Piticot.
Feedback-ul pozitiv primit, incurajeaza Asociatia Piticot sa repete pe viitor aceasta activitate.


 Page 1 of 23  1  2  3  4  5 » ...  Last »