Oradeni pentru Romania!

Ca in fiecare an, Asociatia Piticot a desfasurat in perioada noiembrie – decembrie 2014, Campania Umanitara “Daruieste de Craciun”, in scopul ajutorarii copiilor aflati in dificultate din Romania, beneficiari ai ONG-ului.

Cei care au raspuns afirmativ invitatiei Asociatiei Piticot pentru a participa la aceasta campanie sunt:
-elevii Scolii Gimnaziale nr. 16 Oradea – cadru didactic coordonator proiect doamna Narcisa Serfezeu;
-elevii Liceului Teoretic “Lucian Blaga” Oradea – cadru didactic coordonator proiect doamna Ioana Trempe;
-elevii Clasei Pregatitoare “A” ai Colegiului National “Iosif Vulcan” Oradea condusi de doamna invatatoare Maria Donca;
-elevii Clasei a I-a “A” – “Clasa Strumfilor” ai Scolii Gimnaziale “Avram Iancu” Oradea, condusi de doamna invatatoare Monica Toader;
-elevii ai Gradinitei Inclusive “Casa Minunata”, Oradea – cadru didactic coordonator proiect, director executive doamna Anamaria Pop-Cotuna;
-elevi ai Liceului Teoretic German “Friedrich Schiller” Oradea – cadru didactic coordonator proiect doamna Judit Fazakas;
-angajati ai grupului de firme Selina.

Cu ajutorul firmei de curierat Dragon Star Curier, care ajuta mereu Asociatia Piticot cu transporturi gratuite catre beneficiarii din tara, pachetele au fost livrate catre copii. Au fost daruite: hainute, incaltaminte, dulciuri, jucarii si jocuri, rechizite, alimente, produse de curatenie si igiena personala.

Pachetele au fost realizate de catre angajatii Asociatiei Piticot ajutati de voluntarii: Adrienne Raclea, Madalina Statoae, Adrian Boros, Marius Costea si Mariana Lenath.

Familiile si institutiile beneficiare si ale Campaniei Umanitare “Daruieste de Craciun” sunt:

Familia Pantelie – Oradea

Familia Cioara – Oradea

Familia Han – Sat Sipet, jud. Timis

Familia Maftei – Vaslui

Familia David – Resita

Familia Gontescu – Buzau

Familia Dumitru – Buzau

Familia Huci – Roman

Familia Prodan – Giurgiu

Familia Iosif – Sat Fagetu, jud. Prahova

Familia Ghita – Sat Manasia, jud. Ialomita

Familia Radu – Sat Borlova, jud. Caras-Severin

Familia Dediu – Comuna Ghilad, jud. Timis

Familia  Negulescu – Braila

Familia Crainic – Sat Fizes, jud. Hunedoara

Familia Nagy – Alesd, jud. Bihor

Familia Hidi – Simleul Silvaniei, jud. Salaj

Familia Gonciulea – Lupeni, jud. Hunedoara

Familia Casoni – Campia Turzii, jud. Cluj

Familia Serban – Comuna Serbanesti, jud. Olt

Familia Lall – Comuna Auseu, jud. Bihor

Familia Szalkai – Oradea

Familia Biri – Oradea

Familia Vida – Sat Chiraleu, jud. Bihor

Familia Ghicin – Petrosani

Familia Golimbiovschi – Sat Voievodeasa, jud. Suceava

Familia Radulescu – Sat Trestieni, jud. Giurgiu

Familia Tesoi – Comuna Andrieseni, jud. Iasi

Familia Lucaci – Simleul Silvaniei, jud. Salaj

Familia Popa – Sat Gepiu, jud. Bihor

Familia State – Sat Ratesti, jud. Buzau

Familia Gheorghiu – Bucuresti

Familia Gero – Sat Viisoara, jud. Bihor

Familia Radulescu – Oradea

Familia Pohrib – Sat Tecuci, jud Galati

Familia Demeter, Oradea

Familia Mirinau – Sat Santelec, jud. Bihor

Famili Moca – Oradea

Familia Hulea – Sacele, jud. Brasov

Familia Vasu – Targu Mures

Familia Gabor – Comuna Holod, jud. Bihor

Familia Oros – Simleul Silvaniei, jud. Salaj

Familia Ungureanu – Oradea

Familia Siteri – Comuna Cauaceu, jud. Bihor

Familia Aldea – Pitesti

Familia Petraru – Sat Manailesti, jud. Valcea

Familia Breda – Simleul Silvaniei, jud. Salaj

Familia Dragos – Oradea

Familia Stancu – Chitila, jud. Ilfov

Adapostul de Noapte Oradea

Casa Mugurasii Oradea

Asociatia Piticot aduce deosebite multumiri tuturor celor care s-au implicat in aceasta campanie si au facut posibil ca un numar atat de mare de oameni sa primeasca in dar o speranta de Craciun.

 

Asociatia PITICOT

 

 

“Ajuta-ma sa ajut” un eveniment realizat in scopul construirii Centrului Respiro “Piticot”

Sala de Evenimente “Florica Ungur” a gazduit vineri, 21 Noiembrie 2014, Gala Caritabila “Ajuta-ma sa ajut!” organizata de Asociatia Piticot din Oradea.

Scopul acestui eveniment a fost strangerea de fonduri pentru a pune bazele primului centru de servicii sociale de tip respiro din regiunea de Nord-Vest a Romaniei, pentru copii cu dizabilitati grave, “Piticot”.

Participarea la aceasta gala a fost posibila pe baza unei invitatii oferite de catre Asociatia Piticot, personalitatilor din administratia publica locala, managerilor si administratorilor de firme din judetul Bihor.

Invitatii au fost intampinati cu un pahar de sampanie, fiind condusi de hostess la mesele din sala. Amfitrionul galei, actorul Rin Tripa, a destins atmosfera prin muzica si voie buna, implicandu-se pro bono in aceasta activitate.

Asa cum este cunoscut de oradeni, ca artist desavarsit, domnul Rin, a animat publicul, deschizand gala prin piesa muzicala “Imi acordati un dans”.

Dansul i-a fost acordat de catre domnisoara director a Asociatiei Piticot, psiholog Denisa Hora, careia i-a dat cuvantul pentru a prezenta invitatilor activitatea si realizarile ONG-ului, dar si proiectul Centrul Respiro “Piticot”.

Programul artistic alcatuit de catre doamna Decan a Facultatii de Arte, din cadrul Universitatatii din Oradea, prof. dr. Agneta Marcu, a incantat publicul prezent.

S-au implicat pro bono, atat dumneaei, cat si artistii performeri, Csordas Brigitta, Zaha Roxana, Ratiu Ramona, Formatia Camerala Stadler alcatuita din prof. Szekeley Istvan, Gabor Melinda, Lukacs Zsolt, Kovacs Annamaria si Korodi Erik, si noua formatie infiintata recent a carui debut a avut loc chiar in cadrul galei, cei trei tenori Bede Laszlo, Bede Robert, Bejan Nicusor si bas-baritonul Tasnadi Ferencz.

Pe scena a luat cuvantul si Specialistul in Prevenirea Criminalitatii, domnul Bogdan Axinte, care a spus cateva cuvinte despre colaborarea dintre Asociatia Piticot si Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al Judetului Bihor.

La finalul evenimentului, personalitatile prezente au fost invitate de catre domnul Rin Tripa sa sprijine proiectul Centrul Respiro “Piticot” prin donatii si sponsorizari. De asemenea, invitatii au inchinat un pahar de vin si au servit bucate alese ale bufetului suedez, care a cuprins si produse raw vegan.

Un numar de 64 de persoane din 115 confirmate, au fost prezente la gala, printre care se numara: invitatii, artistii, o parte din voluntari si organizatorii.

Intreaga gala a fost organizata cu ajutorul sponsorilor, partenerilor si colaboratorilor, carora Asociatia Piticot le aduce deosebite multumiri: doamna prof. dr. Agneta Marcu si artistii, Primaria Municipiului Oradea, Primaria Sintandrei, Public Euroconsulting, AdVolution Advertising, Cofetaria Cidor, Point event, Hotel Ramada, Ideart, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judetului Bihor, Professional Advertising & Events, Noren Prod Impex, Camiser Events and Flowers, RaDoArt, Pepsi, Astrid Art, Millesime, Lodenfrey, Teatrul “Regina Maria” Oradea, PFA domnul Matei Paul, Trei G si 20 de voluntari.

Obiectivele evenimentului au fost acelea de a face cunoscut proiectul Centru Respiro “Piticot” printre personalitatile cu potenta financiara, de a strange fonduri pentru acesta si de a stabili noi colaborari pe viitor.

Suma de bani stransa a fost in jur de 3.000 de ron. Centrul Respiro “Piticot” va gazdui copii cu dizabilitati fizice si psihice, pe perioada in care asistentul personal sau cel maternal isi ia un moment de “respiro”. Primaria Comunei Madaras a oferit Asociatiei Piticot o cladire si un teren aferent de aproximativ 1700 de mp, ce urmeaza a fi reabilitate pentru functionare din primavara anului 2015. Partener in proiect este si DGASPC Bihor. Serviiile centrului vor fi special create pentru a putea fi implementate de beneficiari. Centrul va avea o capacitate de 20 de locuri, iar cu o medie de 17 copii pe luna, acesta va gazdui un numar de 204 copii cu dizabilitati pe an.

Cheltuielile estimate doar pentru renovari se ridica la suma de 300.000 de euro. Cei doritori sa sprijine Asociatia Piticot in realizarea acestui proiect, le stau la dispozitie urmatoarele date de contact: telefon 0728 572 881 Asistent Manager – Anca Morar sau 0728 572 879 Director – Denisa Hora si e-mail director@piticot.org

 

Mai multe imagini:  https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Asociatia PITICOT cere AJUTORUL oamenilor, pers. fizice si companiilor – pers. juridice pentru ajutorarea unei familii foarte sarace din jud. SUCEAVA!

Daruieste o masina de spalat pentru Familia Golimbiovschi din Sat Voievodeasa, comuna Sucevita!

Mattias Golimbiovschi in varsta de 9 ani sufera de boala renala cronica progresiva fiind mereu internat in spitale in Bucuresti si Iasi. Tatal sau, domnul Radu este mereu alaturi de el si incearca sa-l ingrijeasca cum stie mai bine. Acasa, ramane mama domnului Golimbiovschi, o persoana in etate, care are grija de casa si de sora lui Mattias, Renatte, in varsta de 10 ani.
Ne solicita insa ajutorul, intrucat li s-a stricat masina de spalat si sunt nevoiti sa spele rufele in mana.
Asociatia Piticot face mai departe apel, la cei ce doresc sa ajute, prin a darui o masina de spalat (functionala), acestei familii, greu incercate de necazurile de sanatate a mezinului.
Avand o situatie financiara precara, pentru ei orice este bineveni: alimente, produse de curatenie, produse de igiena corporala!

Pentru detalii ne puteti contacta la numarul de telefon 0728 572 879, Denisa Hora – Director Asociatia Piticot

Va multumim frumos!

 

Asociatia Piticot a reusit sa aduca zambetul in familia Oros din Simleul Silvaniei!

Cu ajutorul unor oameni deosebiti, Asociatia Piticot a trimis in luna Octombrie catre familia Oros doua canapele, una pentru Florin si una pentru Anamaria, doua corpuri de mobilier, un dulap si un corp cu vitrina si rechizite, jucarii si hainite pentru cei trei copii.
Pe aceasta cale, aducem deosebite multumiri celor de la Eurobac pentru canapele, celor de la Neomed pentru mobilier si hainite, celor de la Englmayer pentru transportul lor si tuturor copiilor si cadrelor didactice de la scolile din Oradea care s-au implicat in campania “Vine scoala bine-mi pare!” pentru rechizite si jucarii.
Asociatia Piticot spune ”Jos Palaria!” fata de acesti oameni minunati, care sprijina semenii aflati in nevoie!

24 de elevi din jud. BIHOR au fost rasplatiti pentru ca au Invatat Bine!

Gala de Premiere a Concursului Scolar Judetean “Invata Bine” editia a IV-a a avut loc vineri, 31 Octombrie 2014, la Hotel Ramada, in cadrul careia au fost premiati elevii castigatori la disciplinele concursului: Limba si Literatura Romana, Limba Engleza, Matematica, Geografie, Istorie, Biologie, Fizica si Chimie.

Aceasta editie a Concursului Scolar Judetean “Invata Bine” a fost sustinuta financiar prin Proiectul Nr. 11 din 25.07.2014, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!
Premiul I pentru fiecare disciplina a constat intr-un kit Aparat Foto Fujifilm, pentru premiul II s-a oferit un Glob Pamantesc Iluminat, iar premiul III a fost reprezentat de un Dictionar Ortografic, Ortoepic si Morfologic al Limbii Romane, toti elevii castigatori primind si medalii cu sigla Concursului “Invata Bine” precum si Diplome.

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al Judetului Bihor a oferit Diplome de Excelenta pentru premiantii locului I si Cupa “Invata Bine” pentru eleva Pop Ileana (Colegiul National “Iosif Vulcan”, Oradea), care a avut cea mai mare nota din concurs, 9,40.

Un concurs de amploare

La cea de-a IV-a Editie a Concursului Scolar Judetean “Invata Bine” s-au inscris 1330 elevi ai claselor V-VIII din judetul Bihor, au fost stabilite 17 unitati scolare ca centre de examinare, au fost implicati peste 200 de cadre didactice si in jur de 30 de voluntari, dintre care o mare parte studenti ai Universitatii din Oradea.
Toate cadrele didactice implicate in concurs, in calitate de: profesor coordonator, profesor indrumator, profesor supraveghetor, profesor implicat in organizarea concursului prin intocmirea subiectelor, profesor evaluator, dar si voluntarii implicati au primit adeverinte din partea Asociatiei Piticot.
De asemenea, au fost oferite Diplome de Excelenta pentru actiuni de Responsabilitate Sociala, partenerilor acestei editii: Hotel Ramada, Inspectoratul Scolar Judetean Bihor, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judetului Bihor, Public Euroconsulting, Dragon Star Curier, Prietenii Veseliei, Professional Advertising & Events, European Drinks, precum si tuturor unitatilor scolare, centre de examinare.
Castigatorii Concursului Scolar Judetean “Invata Bine” editia a IV-a

Locul I
Gotia Dan, clasa a V-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Biologie

Maghear Alexandra, clasa a VIII-a, Liceul Teologic Penticostal “Betel” Oradea – Chimie

Marcu Alex, clasa a VII-a, Scoala Gimnaziala “Oltea Doamna” Oradea – Limba Engleza

Ghiulai Serban, clasa a VII-a, Colegiul National ,,Iosif Vulcan” Oradea – Fizica

Pop Ileana, clasa a VIII-a, Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea – Geografie

Borsa Mihai, clasa a VII-a, Liceul Teologic Penticostal “Betel” Oradea – Istorie

Pele Larisa, clasa a VI-a, Scoala Gimnaziala “Nicolae Popoviciu” Beius – Matematica

Lup Maria Nicoleta, clasa a VIII-a, Liceul Teoretic “Gabriel Telepea” Borod – Limba si Literatura Romana
Locul II

Heredea Alexandru, clasa a V-a, clasa a VII-a, Liceul Teologic Penticostal “Betel” Oradea – Biologie

Silagy Sabina, clasa a VIII-a, Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea – Chimie

Noane Romeo, clasa a VIII-a, Liceul Teologic Penticostal “Betel” Oradea – Limba Engleza

Bortos Ionut, clasa a VII-a, Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea – Fizica

Marza Rares, clasa a VIII-a, clasa a VIII-a, Liceul Teoretic “Gabriel Telepea” Borod – Geografie

Salajan David, clasa a VI-a, Liceul Teologic Penticostal “Betel” Oradea – Istorie

Ionescu Andrei, clasa a VI-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Matematica

Negrut Alexia, clasa a V-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Limba si Literatura Romana
Locul III

Chira Lavinia, clasa a VII-a, Scoala Gimnaziala “Miron Pompiliu” Stei – Biologie

Florut Catalina, clasa a VIII-a, Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea – Chimie

Popovici George, clasa a VII-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Limba Engleza

Chiana Andrei, clasa a VII-a, Scoala Gimnaziala “Oltea Doamna” Oradea – Fizica

Moza Gabriel, clasa a VII-a, Liceul Teologic Penticostal “Betel” Oradea – Geografie

Galchis Cristian, clasa a VI-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Istorie

Cuc Vladimir, clasa a V-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Matematica

Gurbai Bogdan, clasa a VI-a, Liceul Teoretic “Lucian Blaga” – Limba si Literatura Romana
Asociatia Piticot multumeste tuturor partenerilor, colaboratorilor, voluntarilor, cadrelor didactice si tuturor celor implicati in buna desfasurare a acestui concurs.

Aceasta editie a Concursului Scolar Judetean “Invata Bine” a fost sustinuta financiar prin Proiectul Nr. 11 din 25.07.2014, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!

Mai multe imagini aici: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

 

Asociatia PITICOT – la a doua Editie a Proiectului de Catering: “Ia pranzul cu Asociatia Piticot”!

Azi, 01 octombrie 2014, 400 de angajati din jud. Bihor au luat pranzul in scop caritabil!

Asociatia Piticot a implementat proiectul de catering “Ia pranzul cu Asociatia Piticot” in parteneriat cu Hotel Transit Oradea-Catering, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog – Bihor, precum si prin sustinerea unor companii generoase: Selgros Cash&Carry, Delaco, West fruta, TreiG, ProLACTA!

Au dorit sa ia pranzul cu Asociatia Piticot, angajati ai companiilor: Comau, JMI, Auto Bara, OVM Cash&Carry, Macon, Consiliul Judetean Bihor, Nexia Consulting, Simbeton, Simterac, Public Euroconsulting,  Editura Aquila, Unicert International Group,  in jur de 400 de persoane carora le multumim pe aceasta cale!

Professional Advertising&Events ne-au sustinut in listarea materialelor de promovare si le multumim pentru implicare!

Cei doritori au putut alege sa se implice in proiect in doua variante:
- fiecare angajat a donat suma de 10 lei si au ales unul din cele doua meniuri sau,
- compania a ales sa-si motiveze angajatii, intocmind un Contract de Sponsorizare, cu aceeasi suma de 10 lei/meniul ales de fiecare angajat.

Fiind sensibilizati de scopul Asociatiei Piticot, acela de a ajuta copiii aflati in dificultate, unii dintre angajatii firmelor mentionate anterior au facut donatii catre Asociatia Piticot, fara a beneficia de un meniu.

Banii rezultati in urma acestui proiect vor fi donati catre copiii beneficiari ai Asociatiei Piticot in functie de nevoile specifice.

Multumim frumos angajatilor Hotel Transit – Oradea pentru implicarea neconditionata in acest minunat proiect si dorim sa le mentionam numele pe aceasta cale:
Nan Dorina – - administrator Hotel Transit si echipa, formata din:
1. Sule Gheorghe
2. Sule Ecaterina
3. Popa Mircea
4. Tiburca Violeta
5. Tirtea Florin
6. Merce Alexandra
7. Simion Adrian
8. Gherdan Lucian
9. Scarlat Sabina
10. Nicoara Angela

Feedback-urile pozitive primite, incurajaza Asociatia Piticot in a continua pe viitor acest extraordinar proiect, aflat astazi la a doua manifestare, prima avand loc in iulie 2014!
Multumim frumos fiecarui participant la actiunea noastra si pe viitor asteptam si alte companii sa ni se alature in aceasta incercare de a face diferenta prin sprijinirea aproapelui!

Competitia copiilor isteti din jud. Bihor ia startul din nou in a 4-a editie!

Luni, 15.09.2014, incep inscrierile la Concursul Scolar judetean “INVATA BINE”, dedicat elevilor din clasele 5-8 din jud. Bihor. Premiantii vor fi recompensati cu Aparate foto, Globuri pamantesti iluminate, Dictionare ortografice, ortoepice si morfologice a Limbii Romane, Medalii!

Dupa succesul inregistrat in vara anului 2014, Concursul Scolar judetean “INVATA BINE” lanseaza o noua provocare elevilor studiosi, inteligenti si dornici sa invete ce inseamna responsabilitatea sociala.

In 23 octombrie isi vor putea testa din nou cunostintele, la 8 discipline: Matematica, Limba si Literatura Romana, Limba Engleza, Istorie, Geografie, Biologie, Fizica, Chimie,  (clasele 5 -8), avand posibilitatea sa castige premiile puse in joc de catre organizatorii concursului!

Aceasta editie a  Concursului este sustinuta financiar prin Proiectul Nr. 11 din 25.07.2014, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!

Start la inscrieri!

La concurs se pot inscrie toti elevii din clasele 5-8, ai oricarei institutii de educatie din judetul BIHOR. Perioada de inscriere este: 15 septembrie – 12 octombrie 2014. Un elev se poate inscrie la o singura disciplina!

Conditii de inscriere la concurs ce trebuie indeplinite concomitent:

- Media anuala cel putin 9/calificativul FB la disciplina pentru care se inscrie in concurs (media pe anul anterior la materia X)!

- Media generala cel putin 9/calificativul FB (pe anul anterior)!

- Media 10 la purtare/calificativul FB (pe anul anterior)!

Inscrierea la concurs se va face la profesorul coordonator din scoala, pe baza de lista!

Organizatori si obiective

Acest Concurs este organizat de catre Asociatia PITICOT, in parteneriat cu Institutia de invatamant Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea si Inspectoratul Scolar Judetean “Bihor”! Obiectivele organizatorilor sunt:

- Dezvoltarea spiritului competitional la elevi

- Cresterea interesului elevilor si profesorilor pentru invatare

- Implicarea cadrelor didactice in activitati de voluntariat/proiecte sociale/proiecte umanitare

Premiile celei de-a patra editii a Concursului judetean “INVATA BINE”:

  • Premiul I -  Aparat foto (8 premii I)
  • Premiul II -  Glob pamantesc iluminat (8 premii II)
  • Premiul III -  Dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al Limbii Romane (8 premii III)

Medalii pentru toti ocupantii locurilor I, II, III!

Diplome de participare, elevilor care au obtinut minimum nota 5 la disciplina de concurs.

„A fost o experienta extraordinara, este un concurs bine organizat si mai interesant decat altele, pentru ca se dau si premii, nu doar diplome, iar subiectele sunt de tip grila (…) Doresc sa particip si editia aceasta, dar inca nu stiu la ce disciplina” spune Ileana Pop, eleva a Colegiului National „Iosif Vulcan”. Ea este dubla premianta a Concursului Scolar Judetean „Invata Bine”, atat in editia a II-a, cat si in editia a III-a.

Echipa de proiect:

Din partea Asociatiei Piticot: Manager de proiect – Lavinia CATRINAR, Director organizari evenimente – Denisa HORA, Manager Marketing – Iulia OPREAN – voluntar, Anca MORAR – asistent director.

De asemenea, in concurs sunt implicati profesorii care realizeaza subiectele pentru probele de concurs, profesori evaluatori, voluntarii din centrele de concurs, etc.

Partenerii proiectului nostru

Le multumim partenerilor nostri, care au inteles necesitatea implicarii in sprijinirea Concursului “Invata Bine”- editia a-IV-a si beneficiile aduse participantilor la acest Concurs: Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog – Bihor, Dragon Star Curier, Ovidan.ro, Oradea Online, Public Euroconsulting, Oradea Hub, Party Oradea, Crisana, Prietenii Veseliei, Hotel Ramada, Professional Advertising & Events, Izvorul Minunilor.

Aceasta editie a  Concursului este sustinuta financiar prin Proiectul Nr. 11 din 25.07.2014, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!

 

 

Concurand, au ajutat si au castigat!

6 copii curajosi au venit in data de 24 iulie la Strandul Iosia Nord  din Oradea sa participe la concursurile organizate de Asociatia Piticot.
Morar Nadia 6 ani, Sinescu Maya 6 ani, Molnar Cristian 9 ani, Nadaban Cris 10 ani, Cretiu Raul 9 ani si Molnar Vanesa 3 ani s-au intrecut la probele:
“Sarituri in saci”
“Musca marul”
“Duble cu mingea”
“Ai incredere in mine”, fiecare dintre ei castigand ghiozdane, mingi si sucuri naturale de mere oferite de Compania Merita Bio.

 

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor s-a implicat in activitatea Asociatiei PITICOT!

Sinescu Maya a fost premiata de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judeţului Bihor cu o Cupa Speciala, pentru concurentul cu evolutia cea mai constanta pe perioada desfasurarii probelor.
Prin participarea la concurs, copiii au putut dona 10 lei in cutia de donatii Piticot, contribuind astfel la ajutorarea copiilor aflati in dificultate, beneficiari ai Asociatiei Piticot.
Cei prezenti s-au adapostit de ploaia trecatoare sub umbrela oferita de catre Compania European Drinks, iar buna dispozitie a fost intretinuta de catre cei de la Compania Radoart care a asigurat sonorizarea acestui concurs.

La finalul competitiei, copiii au dansat si au socializat, bucurandu-se de realizarile zilei de 24 iulie 2014!

Asociatia PITICOT se implica in schimbarea mentalitatii
Prin aceste concursuri Asociatia PITICOT a avut ca scop constientizarea importantei ajutorarii celor de langa noi, aflati in nevoie, atat din perspectiva materiala, de sanatate sau spirituala.
Astfel, cei mici au invatat ca prin efortul comun putem schimba in bine societatea din care facem parte!
Speram ca pe viitor sa organizam si mai multe activitati de acest gen care sa creasca interesul de ajutorare a semenilor, doar astfel pe termen lung se poate spera la o schimbare pozitiva a mentalitatii cetatenilor.

Multumiri tuturor celor implicati in activitaile Asociatiei PITICOT
Professional Advertising&Events, Merita Bio, European Drinks, Administratia Domeniului Public, Strand Iosia Nord Oradea, Radoart, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor, Crisana, Ovidan, Oradea Party, Oradea Magazin.ro, eBihoreanul.ro!

Date de contact
web: www.piticot.org
e-mail: director@piticot.org
facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Asociatia Piticot va invita la pranz!

In parteneriat cu Hotel Transit – Departamentul de Catering, Asociatia Piticot invita angajatii firmei dvs. sa se implice in proiectul “In 30 iulie 2014 iei pranzul cu Asociatia Piticot”. Alegand unul dintre cele doua meniuri propuse, copiii aflati in dificultate, beneficiari ai Asociatiei Piticot vor putea fi ajutati cu alimente, medicamente, rechizite, orice au nevoie.

Va propunem doua modalitati prin care se poate realiza acest proiect in cadrul companiei dvs.:
- angajatii care doresc sa se implice, pot dona fiecare 10 ron, alegand unul din cele doua meniuri propuse;
- dvs va puteti fideliza angajatii prin recompensarea rezultatelor lor, oferindu-le in data de 30 iulie, in pauza de masa, meniul ales, printr-un contract de sponsorizare conform Legii sponsorizarii nr.32/1994 (modificata, completata si aprobata prin Ordonanta Guvernului Nr. 36/1998, respectiv prin Legea nr.204/2001), precum si cu prevederile Legii 571/2003 cu modificarile la zi: “Contribuabilii care efectueaza sponsorizari, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
- este in limita a 3% din cifra de afaceri;
- nu depaseste mai mult de 20 % din impozitul pe profit datorat.”

Indiferent de modalitatea aleasa, Asociatia Piticot in calitate de ONG va promova imaginea firmei dvs., ca organizatie responsabila social si umanitar, prin comunicate de presa, multumiri oficiale pe pe site-ul Asociatiei Pticot si pagina de facebook, unde avem peste 5000 de prieteni.

De asemenea, usile asociatiei sunt mereu deschise pentru sponsorii si partenerii nostri, prin participarea acestora la evenimentele caritabile pe care le organizam, cu roll-up si flyere.

Asteptam asadar, raspunsul dvs. pana marti, 15 iulie 2014, la tel. 0728.572.879!

Copii … haideti la distractie!

Asociatia Piticot din Oradea invita copiii sa participe la activitatile educative cu scop umanitar din luna Iulie!

Copiii doritori se pot intrece si pot castiga premii atractive, participand la concursurile organizate la Strandul Iosia, au ocazia sa-si dezvolte creativitatea la atelierele realizate la Oradea Plaza si au sansa sa devina pirati, printese sau leoparzi, fiind pictati pe fata de artisti talentati, in Parcul Balcescu, pe platoul din fata Oradea Plaza si in incinta Galeria Arcade Oradea Sud – Auchan.
Prin donatiile stranse, Asociatia Piticot doreste sa ajute copilasii bolnaviori, oferindu-le tratamentele medicamentoase de care au nevoie, pentru o viata sanatoasa!

Calendarul de activitati propuse de Asociatia Piticot:
- 7 – 11 Iulie 2014, de la ora 16:00 – Parcul Balcescu – Pictura pe Fata
- 11 Iulie 2014, de la ora 11:00 – Strandul Iosia – Concursuri cu Premii
- 10 Iulie si 14 – 17 Iulie 2014, de la 17:00 la 19:00 – Platoul din fata Oradea Plaza – Pictura pe Fata
- 15 – 17 Iulie, de la 17:00 – Oradea Plaza, etaj 1 – Ateliere de Creatie pentru copii cu tema “Creativitate prin Reciclare”
- 16 – 18 Iulie, de la 16:00 la 18:00 – Galeria Arcade Oradea Sud – Auchan – Pictura pe Fata

Pentru detalii si inscrieri sunati la tel: 0728 572 879, persoana de contact: Denisa Hora – Director Organizare Evenimente!


 Page 1 of 19  1  2  3  4  5 » ...  Last »