Asociatia PITICOT – la a doua Editie a Proiectului de Catering: “Ia pranzul cu Asociatia Piticot”!

Azi, 01 octombrie 2014, 400 de angajati din jud. Bihor au luat pranzul in scop caritabil!

Asociatia Piticot a implementat proiectul de catering “Ia pranzul cu Asociatia Piticot” in parteneriat cu Hotel Transit Oradea-Catering, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog – Bihor, precum si prin sustinerea unor companii generoase: Selgros Cash&Carry, Delaco, West fruta, TreiG, ProLACTA!

Au dorit sa ia pranzul cu Asociatia Piticot, angajati ai companiilor: Comau, JMI, Auto Bara, OVM Cash&Carry, Macon, Consiliul Judetean Bihor, Nexia Consulting, Simbeton, Simterac, Public Euroconsulting,  Editura Aquila, Unicert International Group,  in jur de 400 de persoane carora le multumim pe aceasta cale!

Professional Advertising&Events ne-au sustinut in listarea materialelor de promovare si le multumim pentru implicare!

Cei doritori au putut alege sa se implice in proiect in doua variante:
- fiecare angajat a donat suma de 10 lei si au ales unul din cele doua meniuri sau,
- compania a ales sa-si motiveze angajatii, intocmind un Contract de Sponsorizare, cu aceeasi suma de 10 lei/meniul ales de fiecare angajat.

Fiind sensibilizati de scopul Asociatiei Piticot, acela de a ajuta copiii aflati in dificultate, unii dintre angajatii firmelor mentionate anterior au facut donatii catre Asociatia Piticot, fara a beneficia de un meniu.

Banii rezultati in urma acestui proiect vor fi donati catre copiii beneficiari ai Asociatiei Piticot in functie de nevoile specifice.

Multumim frumos angajatilor Hotel Transit – Oradea pentru implicarea neconditionata in acest minunat proiect si dorim sa le mentionam numele pe aceasta cale:
Nan Dorina – - administrator Hotel Transit si echipa, formata din:
1. Sule Gheorghe
2. Sule Ecaterina
3. Popa Mircea
4. Tiburca Violeta
5. Tirtea Florin
6. Merce Alexandra
7. Simion Adrian
8. Gherdan Lucian
9. Scarlat Sabina
10. Nicoara Angela

Feedback-urile pozitive primite, incurajaza Asociatia Piticot in a continua pe viitor acest extraordinar proiect, aflat astazi la a doua manifestare, prima avand loc in iulie 2014!
Multumim frumos fiecarui participant la actiunea noastra si pe viitor asteptam si alte companii sa ni se alature in aceasta incercare de a face diferenta prin sprijinirea aproapelui!

Competitia copiilor isteti din jud. Bihor ia startul din nou in a 4-a editie!

Luni, 15.09.2014, incep inscrierile la Concursul Scolar judetean “INVATA BINE”, dedicat elevilor din clasele 5-8 din jud. Bihor. Premiantii vor fi recompensati cu Aparate foto, Globuri pamantesti iluminate, Dictionare ortografice, ortoepice si morfologice a Limbii Romane, Medalii!

Dupa succesul inregistrat in vara anului 2014, Concursul Scolar judetean “INVATA BINE” lanseaza o noua provocare elevilor studiosi, inteligenti si dornici sa invete ce inseamna responsabilitatea sociala.

In 23 octombrie isi vor putea testa din nou cunostintele, la 8 discipline: Matematica, Limba si Literatura Romana, Limba Engleza, Istorie, Geografie, Biologie, Fizica, Chimie,  (clasele 5 -8), avand posibilitatea sa castige premiile puse in joc de catre organizatorii concursului!

Aceasta editie a  Concursului este sustinuta financiar prin Proiectul Nr. 11 din 25.07.2014, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!

Start la inscrieri!

La concurs se pot inscrie toti elevii din clasele 5-8, ai oricarei institutii de educatie din judetul BIHOR. Perioada de inscriere este: 15 septembrie – 12 octombrie 2014. Un elev se poate inscrie la o singura disciplina!

Conditii de inscriere la concurs ce trebuie indeplinite concomitent:

- Media anuala cel putin 9/calificativul FB la disciplina pentru care se inscrie in concurs (media pe anul anterior la materia X)!

- Media generala cel putin 9/calificativul FB (pe anul anterior)!

- Media 10 la purtare/calificativul FB (pe anul anterior)!

Inscrierea la concurs se va face la profesorul coordonator din scoala, pe baza de lista!

Organizatori si obiective

Acest Concurs este organizat de catre Asociatia PITICOT, in parteneriat cu Institutia de invatamant Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea si Inspectoratul Scolar Judetean “Bihor”! Obiectivele organizatorilor sunt:

- Dezvoltarea spiritului competitional la elevi

- Cresterea interesului elevilor si profesorilor pentru invatare

- Implicarea cadrelor didactice in activitati de voluntariat/proiecte sociale/proiecte umanitare

Premiile celei de-a patra editii a Concursului judetean “INVATA BINE”:

  • Premiul I -  Aparat foto (8 premii I)
  • Premiul II -  Glob pamantesc iluminat (8 premii II)
  • Premiul III -  Dictionar ortografic, ortoepic si morfologic al Limbii Romane (8 premii III)

Medalii pentru toti ocupantii locurilor I, II, III!

Diplome de participare, elevilor care au obtinut minimum nota 5 la disciplina de concurs.

„A fost o experienta extraordinara, este un concurs bine organizat si mai interesant decat altele, pentru ca se dau si premii, nu doar diplome, iar subiectele sunt de tip grila (…) Doresc sa particip si editia aceasta, dar inca nu stiu la ce disciplina” spune Ileana Pop, eleva a Colegiului National „Iosif Vulcan”. Ea este dubla premianta a Concursului Scolar Judetean „Invata Bine”, atat in editia a II-a, cat si in editia a III-a.

Echipa de proiect:

Din partea Asociatiei Piticot: Manager de proiect – Lavinia CATRINAR, Director organizari evenimente – Denisa HORA, Manager Marketing – Iulia OPREAN – voluntar, Anca MORAR – asistent director.

De asemenea, in concurs sunt implicati profesorii care realizeaza subiectele pentru probele de concurs, profesori evaluatori, voluntarii din centrele de concurs, etc.

Partenerii proiectului nostru

Le multumim partenerilor nostri, care au inteles necesitatea implicarii in sprijinirea Concursului “Invata Bine”- editia a-IV-a si beneficiile aduse participantilor la acest Concurs: Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog – Bihor, Dragon Star Curier, Ovidan.ro, Oradea Online, Public Euroconsulting, Oradea Hub, Party Oradea, Crisana, Prietenii Veseliei, Hotel Ramada, Professional Advertising & Events, Izvorul Minunilor.

Aceasta editie a  Concursului este sustinuta financiar prin Proiectul Nr. 11 din 25.07.2014, finantat prin Programul anual de finantari nerambursabile judetene al Directiei de Dezvoltare si Implementare Proiecte (DDIP), BIHOR!

 

 

Concurand, au ajutat si au castigat!

6 copii curajosi au venit in data de 24 iulie la Strandul Iosia Nord  din Oradea sa participe la concursurile organizate de Asociatia Piticot.
Morar Nadia 6 ani, Sinescu Maya 6 ani, Molnar Cristian 9 ani, Nadaban Cris 10 ani, Cretiu Raul 9 ani si Molnar Vanesa 3 ani s-au intrecut la probele:
“Sarituri in saci”
“Musca marul”
“Duble cu mingea”
“Ai incredere in mine”, fiecare dintre ei castigand ghiozdane, mingi si sucuri naturale de mere oferite de Compania Merita Bio.

 

Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor s-a implicat in activitatea Asociatiei PITICOT!

Sinescu Maya a fost premiata de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al judeţului Bihor cu o Cupa Speciala, pentru concurentul cu evolutia cea mai constanta pe perioada desfasurarii probelor.
Prin participarea la concurs, copiii au putut dona 10 lei in cutia de donatii Piticot, contribuind astfel la ajutorarea copiilor aflati in dificultate, beneficiari ai Asociatiei Piticot.
Cei prezenti s-au adapostit de ploaia trecatoare sub umbrela oferita de catre Compania European Drinks, iar buna dispozitie a fost intretinuta de catre cei de la Compania Radoart care a asigurat sonorizarea acestui concurs.

La finalul competitiei, copiii au dansat si au socializat, bucurandu-se de realizarile zilei de 24 iulie 2014!

Asociatia PITICOT se implica in schimbarea mentalitatii
Prin aceste concursuri Asociatia PITICOT a avut ca scop constientizarea importantei ajutorarii celor de langa noi, aflati in nevoie, atat din perspectiva materiala, de sanatate sau spirituala.
Astfel, cei mici au invatat ca prin efortul comun putem schimba in bine societatea din care facem parte!
Speram ca pe viitor sa organizam si mai multe activitati de acest gen care sa creasca interesul de ajutorare a semenilor, doar astfel pe termen lung se poate spera la o schimbare pozitiva a mentalitatii cetatenilor.

Multumiri tuturor celor implicati in activitaile Asociatiei PITICOT
Professional Advertising&Events, Merita Bio, European Drinks, Administratia Domeniului Public, Strand Iosia Nord Oradea, Radoart, Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Bihor, Crisana, Ovidan, Oradea Party, Oradea Magazin.ro, eBihoreanul.ro!

Date de contact
web: www.piticot.org
e-mail: director@piticot.org
facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

Asociatia Piticot va invita la pranz!

In parteneriat cu Hotel Transit – Departamentul de Catering, Asociatia Piticot invita angajatii firmei dvs. sa se implice in proiectul “In 30 iulie 2014 iei pranzul cu Asociatia Piticot”. Alegand unul dintre cele doua meniuri propuse, copiii aflati in dificultate, beneficiari ai Asociatiei Piticot vor putea fi ajutati cu alimente, medicamente, rechizite, orice au nevoie.

Va propunem doua modalitati prin care se poate realiza acest proiect in cadrul companiei dvs.:
- angajatii care doresc sa se implice, pot dona fiecare 10 ron, alegand unul din cele doua meniuri propuse;
- dvs va puteti fideliza angajatii prin recompensarea rezultatelor lor, oferindu-le in data de 30 iulie, in pauza de masa, meniul ales, printr-un contract de sponsorizare conform Legii sponsorizarii nr.32/1994 (modificata, completata si aprobata prin Ordonanta Guvernului Nr. 36/1998, respectiv prin Legea nr.204/2001), precum si cu prevederile Legii 571/2003 cu modificarile la zi: “Contribuabilii care efectueaza sponsorizari, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:
- este in limita a 3% din cifra de afaceri;
- nu depaseste mai mult de 20 % din impozitul pe profit datorat.”

Indiferent de modalitatea aleasa, Asociatia Piticot in calitate de ONG va promova imaginea firmei dvs., ca organizatie responsabila social si umanitar, prin comunicate de presa, multumiri oficiale pe pe site-ul Asociatiei Pticot si pagina de facebook, unde avem peste 5000 de prieteni.

De asemenea, usile asociatiei sunt mereu deschise pentru sponsorii si partenerii nostri, prin participarea acestora la evenimentele caritabile pe care le organizam, cu roll-up si flyere.

Asteptam asadar, raspunsul dvs. pana marti, 15 iulie 2014, la tel. 0728.572.879!

Copii … haideti la distractie!

Asociatia Piticot din Oradea invita copiii sa participe la activitatile educative cu scop umanitar din luna Iulie!

Copiii doritori se pot intrece si pot castiga premii atractive, participand la concursurile organizate la Strandul Iosia, au ocazia sa-si dezvolte creativitatea la atelierele realizate la Oradea Plaza si au sansa sa devina pirati, printese sau leoparzi, fiind pictati pe fata de artisti talentati, in Parcul Balcescu, pe platoul din fata Oradea Plaza si in incinta Galeria Arcade Oradea Sud – Auchan.
Prin donatiile stranse, Asociatia Piticot doreste sa ajute copilasii bolnaviori, oferindu-le tratamentele medicamentoase de care au nevoie, pentru o viata sanatoasa!

Calendarul de activitati propuse de Asociatia Piticot:
- 7 – 11 Iulie 2014, de la ora 16:00 – Parcul Balcescu – Pictura pe Fata
- 11 Iulie 2014, de la ora 11:00 – Strandul Iosia – Concursuri cu Premii
- 10 Iulie si 14 – 17 Iulie 2014, de la 17:00 la 19:00 – Platoul din fata Oradea Plaza – Pictura pe Fata
- 15 – 17 Iulie, de la 17:00 – Oradea Plaza, etaj 1 – Ateliere de Creatie pentru copii cu tema “Creativitate prin Reciclare”
- 16 – 18 Iulie, de la 16:00 la 18:00 – Galeria Arcade Oradea Sud – Auchan – Pictura pe Fata

Pentru detalii si inscrieri sunati la tel: 0728 572 879, persoana de contact: Denisa Hora – Director Organizare Evenimente!

Au fost rasplatiti pentru ca au Invatat Bine

Au fost rasplatiti pentru ca au Invatat Bine

Gala de Premiere a Concursului Scolar Judetean “Invata Bine” editia a III-a a avut loc vineri, 06 Iunie 2014, la Hotel Ramada, in cadrul careia au fost premiati elevii castigatori la disciplinele concursului: Limba si Literatura Romana, Limba Engleza, Matematica, Geografie, Istorie, Biologie, Fizica si Chimie.

Premiul I pentru fiecare disciplina a constat intr-un kit Bluetooth Logitech tastatura si mouse, oferit de Bene International, pentru premiul II s-a oferit un voucher pentru un curs de dans gratuit la Clubul de Dans Quasar Oradea, iar premiul III a fost reprezentat de un voucher pentru o lectie gratuita de golf la Kings Land Country Club Ineu.

Fiecare elev castigator a mai primit o punga cu mezeluri marca Elit, un ghiozdan si o minge de fotbal, dar si un voucher pentru prima lectie gratuita la Atelierul de Creatie, oferit de Prietenii Veseliei.

Mai multe poze gasiti la: www.facebook.com/InvataBine

La Concursul Scolar Judetean “Invata Bine” istoria se repeta!

Pop Ileana, eleva Colegiului National “Iosif Vulcan” Oradea, clasa a VII-a a castigat si editia acesta doua premii intai la Concursul Scolar Judetean “Invata Bine” organizat de Asociatia Piticot, pentru rezultatele deosebite la Geografie si Chimie.

Un concurs de amploare

La cea de-a III-a Editie a Concursului Scolar JUdetea “Invata Bine” s-au inscris 2305 elevi ai  claselor V-VIII din judetul Bihor, au fost stabilite 25 de unitati scolare, centre de examinare, au fost implicati peste 100 de cadre didactice si in jur de 50 de voluntari, dintre care o mare parte studenti ai Universitatii din Oradea.

Asociatia Piticot a oferit in cadrul Galei de Premiere, cadrelor didactice care au facut parte din Comisia de Organizare a concursului, intocmind subiectele si evaluand lucrari, o punga cu mezeluri Elit si o ciocolata oferita de Asociatia “Seriozitate Omenie Sinceritate”.

De asemenea, au fost oferite Diplome de Excelenta pentru actiuni de Responsabilitate Sociala, sponsorilor acestei editii, precum si tuturor unitatilor scolare, centre de examinare. Dintre toti voluntarii implicati in concurs, Lenath Mariana, Abrudan Romina si Mot Cristina au fost premiate cu diploma de excelenta pentru cele mai Dedicate si Implicate voluntare ale Asociatiei Piticot.

Toate cadrele didactice implicate in concurs au primit adeverinte eliberate de Asociatia Piticot.

Castigatorii Concursului Scolar Judetean “Invata Bine” editia a III-a

Locul I

Ciurba Alexandra, clasa a V-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Limba si Literatura Romana

Barna Paul, clasa a V-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Limba Engleza

Pantis Alexandra, clasa a VIII-a, Colegiul National ,,Mihai Eminescu” Oradea – Matematica

Pop Ileana, clasa a VII-a, Colegiul National ,,Iosif Vulcan” Oradea, Geografie

Oieru Serban, clasa a VII-a, Colegiul National ,,Emanuil Gojdu” Oradea – Istorie

Lup Nicoleta, clasa a VII-a, Scoala Gimnaziala Nr.1 Borod – Biologie

Sabau Florin, clasa a VI-a, Colegiul National ,,Octavian Goga” Marghita – Fizica

Pop Ileana, clasa a VII-a, Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea – Chimie

Locul II

Calugar Catalina, clasa a VII-a, Colegiul National ,,Mihai Eminescu” Oradea – Limba si Literatura Romana

Curta Melania, clasa a VI-a, Colegiul National ,,Mihai Eminescu”, Oradea – Limba Engleza

Palii Alexandru, clasa a V-a, Scoala Gimnaziala Nr. 11 Oradea – Matematica

Rus Giulia, clasa a VII-a, Scoala Gimnaziala Nr.1 Borod – Geografie

Oprea Hanna, clasa a VII-a, Colegiul National ,,Emanuil Gojdu” oradea – Istorie

Suciu Delia, clasa a VII-a, Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu” Oradea – Biologie

Gherghel Vlad, clasa a VI-a, Colegiul National ,,Mihai Eminescu” Oradea – Fizica

Marin Andreea, clasa a VII-a, Colegiul National “Mihai Eminescu” Oradea – Chimie

Locul III

Bici Antonia, clasa a VIII-a, Scoala Gimnaziala ,,Miron Pompiliu” Stei – Limba si Literatura Romana

Popovici George, clasa a V-a, Scoala Gimnaziala ,,Dacia” Oradea – Limba Engleza

Gudiu Catalin, clasa a V-a, Colegiul National ,,Iosif Vulcan” Oradea – Matematica

Olaru Ramona, clasa a VI-a, Scoala Gimnaziala Nr.1 Borod – Geografie

Borsa Mihai, clasa a VI-a, Liceul Teologic Penticostal ,,Betel” Oradea – Istorie

Csivbi Istvan, clasa a V-a, Scoala Gimnaziala Nr. 1 Astileu – Biologie

Ropotean Stefan, clasa a VI-a, Colegiul National ,,Octavian Goga” Marghita – Fizica

Mut Daria, clasa a VII-a Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea – Chimie

Asociatia Piticot multumeste tuturor sponsorilor, partenerilor, voluntarilor, cadrelor didactice implicate si acelor oameni care au dat o mana de ajutor, dar au dorit sa ramana anonimi.

Sponsorii editiei a III-a a Concursului Scolar Judetean “Invata Bine” sunt: Public Euroconsulting, Top Casa, Professional Advetising&Events, Asociatia “Seriozitate Omenie Sinceritate”, Overseas Travel, Drangon Star Curier, Elit Mezeluri, Prietenii Veseliei, Bene International, Kings Land Country Club, Treira, Auto Bara, Hotel Ramada.

Echipa Asociatiei PITICOT!

 

 

Peste 2300 elevi au participat in 8 Mai la Concursul Scolar Judetean „Invata Bine” editia a III-a

Concursul Scolar Judetean „Invata Bine” la a III-a editie

Peste 2300 elevi au participat joi, 8 MAI la Concursul Scolar Judetean „Invata Bine” editia a III-a

 

Asociatia Piticot a organizat joi, 8 Mai, Concursul Scolar Judetean „Invata Bine” editia a III-a. Concursul s-a adresat elevilor din clasele V–VIII, desfasurandu-se la 8 discipline: Limba si Literatura Romana, Limba Engleza, Matematica, Biologie, Istorie, Geografie, Chimie si Fizica. 25 de scoli din Bihor au devenit ieri centre de examinare a concursului. Peste 200 de cadre didactice au fost implicate voluntar in coordonarea concursului, supravegherea elevilor, intocmirea si corectarea lucrarilor. Peste 50 de studenti voluntari ai Universitatii din Oradea ai Facultatii de stiinte Economice, Specializarea Marketing, Specializare Management si Specializarea ECTS  si de la Facultatea de Stiinte Socio-Umane s-au asigurat de buna desfasurare a concursului in fiecare centru de examinare. La concurs au participat 2305 elevi (637 elevi din mediul rural si 1668 elevi din mediul urban), acestia avand posibilitatea sa sustina concursul la mai multe discipline, inscrierea fiind gratuita.

Rezultatele concursului vor fi afisate, luni 12 Mai, pe site-ul http://piticot.org/invatabine/ elevii avand posibilitatea sa depuna contestatii pana marti. Candidatii care au obtinut acelasi punctaj si concureaza pentru obtinerea premiilor vor sustine o proba de baraj pe data de 23 Mai, urmand ca pe 28 Mai sa se afiseze rezultatele finale. In data de 6 Iunie va avea loc premierea elevilor castigatori, in total fiind oferite 24 de premii: premiul I – in valoare de 300 de lei, premiul II – in valoare de 200 de lei si premiul III  – in valoare de 100 de lei. Toti elevii participanti vor primi diplome de participare, toate cadrele didactice si studentii voluntari vor primi adeverinte de participare.

 

De ce acest concurs si cine s-a implicat?

Asociatia Piticot a conceput acest concurs cu scopul de a contribui la dezvoltarea spiritului competitional la elevi, de a creste interesul elevilor si profesorilor pentru invatare, implicarea cadrelor didactice in activitati de voluntariat, proiecte sociale si umanitare.

Au raspuns afirmativ invitatiei de a deveni centre de examinare in Concursul Scolar Judetean „Invata Bine” editia a III-a, 8 scoli din judetul Bihor, dintre care:

- Scoala Gimnaziala Nr. 1 Santandrei – prof. coordonator dna. Hodis Nicoleta; voluntari Fitiu Ovidiu si Sandrau Alexandru

- Colegiul National „Samuil Vulcan” Beius – prof. coordonator dna. Hora Florentina, voluntari Tunduc Anca si Koutsari Alexandra

- Colegiul National „Teodor Nes” Salonta – prof. coordonator Maghiar Eva, voluntari Fofiu Anamaria si Olaru Adrian

- Colegiul Tehnic Nr.1 Vadu Crisului – prof. coordonator Mudura Sorin, voluntar Calamar Vladimir

- Scoala Gimnaziala Nr. 1 Borod – prof. coordonator Venter Ioana, voluntari Toia Andrei si Pele Palaghiu Sebastian

- Scoala Gimnaziala „Zelk Zoltan” Valea lui Mihai – prof. coordonator Drugacs Adina, din partea Asociatiei Piticot dna. Presedinte a Asociatiei Piticot, Catrinar Lavinia

- Scoala Gimnaziala „Miron Pompiliu” Stei – prof. coordonator Liana Morut, voluntar Abrudan Romina si Asistent Manager Asociatia Piticot Morar Anca

- Colegiul National „Octavian Goga” Marghita – prof. coordonator Blaga Sanda, voluntari Cioran Denisa si Crisavitchi Cristi

 

Cateva din centrele de mai sus au gazduit elevi din urmatoarele unitati de invatamant:

-          Scoala Gimnaziala Nr. 1 Ceica – prof. coordonator Mihut Simona

-          Scoala Gimnaziala Nr.1 Avram Iancu – prof. coordonatori Petrus Danceanu Andra, Toma Diaconu Daniel, Gavra Alexandru si Marti Teodora

-          Scoala Gimnaziala Nr. 1 Astileu – prof. coordonatori Fania Maria si Cozac Octavia

-          Scoala cu clasele I – VIII „Kazinczy Ferenc” Simian – prof. coordonator Onet Oana Maria

 

17 scoli din Oradea au devenit centre de examinare pentru Concursul Scolar Judetean „Invata Bine”

- Liceul Teoretic „Aurel Lazar” Oradea – prof. coordonatori Oprean Iulia Flavia si Halbac Serban, voluntar Gyorgy Lavinia Cristina

- Scoala Gimnaziala „Nicolae Balcescu” Oradea – prof. coordonator Costa Monica, voluntari Alb Andrada Mirela si Birau Carla

- Liceul Teoretic Penticostal „Betel” – prof. coordonator Major Gabriela, voluntari Craita Antonio, Maruta Alexandru si Pasc Larisa

- Scoala Gimnaziala „Dacia” Oradea – prof. coordonator Berce Monica, voluntari Croitoriu Claudia, Girba Corina, Popa florina si Hulber Ioana

- Liceul „Don Orione” Oradea – prof. coordonator Oprean Iulia Flavia, voluntari Bejusca Emilia si Ilea Camelia

- Colegiul National „Mihai Eminescu” Oradea – prof. coordonator Tatar Cristina Ramona, voluntar Mot Cristina

- Liceul Teoretic German „Friedrich Schiller” Oradea – prof. coordonator Fazecas Judith si Gacsadi Olga, voluntari Palut Genoveva si Tanca Alina

- Scoala Gimnaziala Nr. 16. Oradea – prof. coordonator Serfezeu Narcisa, voluntari Demian Georgiana si Bocioc Claudia

- Colegiul National „Emauil Gojdu” Oradea – prof. coordonator Craciun Ilie Viorel, voluntar Hirte Anamaria

- Colegiul National „Iosif Vulcan” Oradea – prof. coordonator Mihincau Dana, voluntari Bodea Simina si Dumiter Andreea

- Liceul de Arte Oradea – prof. coordonator Cristea Ligia, voluntar Lucuta Gia

- Liceul cu Program Sportiv „Bihorul” – prof. coordonator Dulca Flavia, voluntari Micu Madalina si Bota Voichita

- Scoala Gimnaziala „Octavian Goga” Oradea – prof. coordonator Ropa Roxana, voluntar Rusu Carmen

- Scoala Gimnaziala „Oltea Doamna” – prof. coordonator Tanc Mirela, voluntar Cotut Maxim Cornelia

- Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” Oradea – prof. coordonator Chirila Maria, voluntari Istrate Loredana si Takacs Cristina

- Scoala Gimnaziala „Avram Iancu” – prof. coordonator Goina Felicia, voluntari Danila Raluca si Stefancic Andra

- ScoalaGimnaziala nr.11 Oradea – prof. coordonator Avram Simona, voluntari Alb Alexandra Ioana si Osan Gabriela

Asociatia Piticot aduce multumiri tuturor celor implicati, cu atat mai mult sponsorilor fara de care nu s-ar fi putut realiza acest concurs: Public Euroconsulting, Top Casa, Professional Advertising & Events, Asociatia „Seriozitate Omenie Sinceritate”, Overseas Travel, Dragonstar Curier, Elit Mezeluri, Clever Children, Prietenii Veseliei, Bene International, Kings Land Country Club.

 

 

Paste Fericit din partea Asociatiei PITICOT!

Asociatia Piticot va doreste Sarbatori Fericite, clipe luminate alaturi de cei dragi si in acelasi timp va multumeste pentru faptul ca ne-ati fost alaturi de fiecare data cand am facut apel la generozitatea dvs!

 

De Paste Iepurasul “Piticot” vine la copiii nevoiasi!

In perioada 31 martie – 11 aprilie Asociatia Piticot a desfasurat Campania Umanitara “Daruieste! Fii mai bun!”. Cei care au raspuns pozitiv acestei campanii au fost unitatile de invatamant din Oradea precum: Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” si structura sa G.P.P. nr. 44, Colegiul Economic “Partenie Cosma”, Colegiul Tehnic “Mihai Viteazul”, G.P.P. nr. 45, G.P.P. nr. 34 si structura sa G.P.P. nr. 48 si G.P.P. nr. 42. Doamna director a Scolii Gimnaziale “Avram Iancu”, Gheorghina Birladeanu a oferit Asociatiei Piticot spatiul salii profesorale pentru a putea fi realizate pachetele pentru 50 de familii, beneficiare ale Asociatiei Piticot.

Copii pentru copii

Elevii clasei a VII-a si a VIII-a de la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” au fost alaturi de cei de la Asociatia Piticot, ajutand la selectarea produselor donate pe categorii si impachetarea acestora in functie de numarul copiilor din familiile beneficiare.

Luncan Alex, Flore Cristian, Torjoc Andreea, Cosma Loredana, Ilisie Roxana, Rotar Roxana, si Vaida Bianca sunt doar cativa dintre elevii voluntari care au contribuit la campanie. Acestia au avut sansa sa invete ce inseamna sa aranjezi alimente intr-un pachet, sa selectezi imbracamintea in functie de varsta si gen, la fel si rechizitele si jucariile. Au inteles principiul intrajutorarii semenilor, pe care si l-au asumat cu responsabilitate.

105 copii ajutati

Inca de cand a luat fiinta, in anul 2008, Asociatia Piticot a ajutat un numar semnificativ de copii in fiecare an, cu diferite ocazii.

Anul acesta, cu ocazia Sarbatorilor Pascale 105 copii au primit alimente, rechizite, jucarii si imbracaminte. Toate acestea au fost posibile datorita copiilor si a cadrelor didactice de la unitatile de invatamant mentionate, carora Asociatia Piticot le multumeste pentru implicare, daruire si dorinta de a ajuta.

Si de aceasta data, Compania de curierat – Dragon Star Curier Romania a ajutat la livrarea pachetelor catre familiile beneficiare din tara. Cadourile au ajuns in siguranta datorita partenerilor nostri in judete precum: Timis, Caras-Severin, Mures, Ialomita, Braila, Hunedoara, Buzau, Cluj, Olt, Giurgiu, Mehedinti, Iasi, Salaj, Brasov, Dolj, Valcea si bine-nteles Bihor.

Persoanele generoase care vor sa se implice in campaniile umanitare pot face donatii in lei, in contul Asociatiatiei PITICOT, Cont Bancar RO82BTRL00501205i98626XX sau in Euro, in contul RO57BTRL00504205i98626xx, ambele deschise la Banca Transilvania Oradea.

Persoanele care doresc mai multe informatii ne pot contacta la urmatoarele adrese: director@piticot.org si lavinia@piticot.org si telefonic la numerele: 0728.572.879 (Denisa Hora – Director Coordonator Evenimente, Asociatia Piticot) si 0728-270-876 (Lavinia Catrinar – Presedinte, Asociatia Piticot).

Firmele care doresc sa sprijine Asociatia Piticot in activitatile pe care le desfasoara, pot solicita CONTRACTUL DE SPONSORIZARE*

*Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Asociatia PITICOT
www.piticot.org
facebook: https://www.facebook.com/asociatia.piticot

“Invata Bine” si inscrie-te la concurs – Participare GRATUITA!

De Luni, 24.03.2014, au inceput inscrierile la Concursul Scolar Judetean “INVATA BINE”, dedicat elevilor din clasele 5-8 din Bihor. Premiantii vor fi recompensati cu premii in valoare de 300 ron, 200 ron si 100 ron.

Dupa succesul inregistrat in primavara anului trecut, Concursul judetean “INVATA BINE” lanseaza o noua provocare elevilor studiosi, inteligenti si dornici sa invete ce inseamna responsabilitatea sociala. La data de 8 Mai isi vor putea testa din nou cunostintele, la 8 discipline: Limba si Literatura Romana, Matematica, Limba Engleza, Istorie, Geografie, Biologie, Fizica si Chimie, avand posibilitatea sa castige premiile puse in joc de catre organizatorii concursului.

Anul acesta inscrierea este GRATUITA!

Start la inscrieri!

La concurs se pot inscrie toti elevii din clasele 5-8, ai oricarei institutii de educatie din judetul BIHOR. Perioada de inscriere este: 24 martie – 28 aprilie 2014. Un elev se poate inscrie la mai multe discipline.
Inscrierea la concurs se va face la profesorul coordonator din scoala, pe baza de lista, tabelar, cu datele: Nume si prenume, clasa, scoala de provenienta, disciplina de concurs, profesorul indrumator.

Organizatori si obiective

Acest Concurs este organizat de catre Asociatia PITICOT, in parteneriat cu Institutia de invatamant Colegiul National “Iosif Vulcan” Oradea si Inspectoratul Scolar Judetean “Bihor”! Liceul Teoretic “Aurel Lazar” din Oradea se implica si el in organizarea acestui concurs.
Obiectivele organizatorilor sunt:
- Dezvoltarea spiritului competitional la elevi
- Cresterea interesului elevilor si profesorilor pentru invatare
- Implicarea cadrelor didactice in activitati de voluntariat/proiecte sociale/proiecte umanitare

Premiile celei de-a treia editii a Concursului judetean “INVATA BINE”:
Locul I -  premii in valoare de 300 ron
Locul II – premii in valoare de 200 ron
Locul III – premii in valoare de 100 ron
Diploma de participare pentru toti elevii

Echipa de proiect:
Din partea Asociatiei Piticot: Director organizator evenimente – Hora Denisa, Manager Marketing – Oprean Flavia-Iulia – voluntar, Anca Morar – asistent director.
Din partea Colegiului National „Iosif Vulcan” – Oradea, profesorii: Oprean Flavia, Craciun Alexandrina, Mihincau Dana, Chirila Adriana, Negrut Margareta, Ganea Daniela, Iovan Emilia, Lucaciu Maria, Virva Sanda, Bondor Gabriela!
Din partea Liceului Teologic Penticostal Betel: Chisiu Gabriela

Sponsori inimosi:
Le multumim sponsorilor si partenerilor media, care au inteles necesitatea implicarii in sprijinirea Concursului “Invata Bine”-editia a-III-a: Public Euroconsulting, Elit, Clever Children, Overseas Travel, Asociatia “Seriozitate Omenie Sinceritate”, Top Casa, Dragon Star, Professional Advertising & Events, Ovidan.ro, oradea-online.ro, Jurnalul Bihorean, Bihari Napló


 Page 1 of 19  1  2  3  4  5 » ...  Last »