Am Daruit IMPREUNA … De Craciun

Asociatia Piticot a desfasurat in perioada 03 – 18 decembrie 2015 a III-a editie a Campaniei Umanitare “Daruieste de Craciun”. Au daruit un zambet de Craciun, alaturi de Asociatia Piticot, elevi ai Liceului Teoretic “Lucian Blaga” Oradea, elevi ai Scolii Internationale “Agora” si eleviiĀ  clasei a II-a C de la Scoala Gimnaziala “Avram Iancu” Oradea, prof. Monica Toader.
Au sprijinit initiativa noastra si angajati ai companiilor: Sc Astor Mueller, Sc Cylex, Forumul German “Friedrich Schiller”, Banca Transilvania, Sc Eximtur- Agentia Oradea.


Si de aceasta data am ajutat peste 50 de familii cu alimente, produse de igiena personala si produse de curatenie a casei, dar si cu hainute atat pentru cei mici cat si pt cei mai mari, incaltaminte si multe jucarii.
Va multumim voua celor implicati ca ne-ati ajutat sa fim Mosi Craciuni inca o data.
Asociatia Piticot este recunoscatoare tuturor celor care ne-au sprijint pe parcursul intregului an, implicandu-se in evenimentele, proiectele si activitatile desfasurate de noi si ii invitam si pe altii sa ni se alature.

Nu acceptam pareri sau trackbackuri la acest articol.

Nu se accepta comentarii la acest articol.

Nimeni nu si-a exprimat parerea despre acest articol.© 2008 - 2019 Piticot.org. Materialele publicate pe acest blog nu se pot reproduce fara acordul scris al proprietarului.
Aceasta pagina a fost realizata de Stevenson Advertising pe platforma WordPress.