Organizatia Theranova, Centru de Protezare si Ortezare, l-a ajutat pe Marius cu ortezele de care avea nevoie!

Organizatia Theranova, Centru de Protezare si Ortezare, l-a ajutat pe Marius cu ortezele de care avea nevoie! Burlacu Marius Teodor este un baiat de 11 ani (recent inscris in Asociatia PITICOT) care din octombrie 2010 a inceput sa paseasca mai greu, nu mai avea stabilitate, iar investigatiile realizate in spital, nu au putut determina cauza acestei probleme medicale.

In prezent, la recomandarea medicului ortoped, Marius are nevoie in cel mai scurt timp de orteze fixe pentru noapte si mobile pentru zi. Costurile acestor orteze se ridica la suma de 2500 lei, insa datorita Organizatiei Theranova, Centru de Protezare si Ortezare, Marius a primit ortezele de care avea mare nevoie intr-un timp neasteptat de scurt! Pe această cale dorim sa multumim Directorului Organizatiei Theranova, Centru de Protezare si Ortezare pentru ajutorul deosebit!

Nu acceptam pareri sau trackbackuri la acest articol.

Nu se accepta comentarii la acest articol.

Nimeni nu si-a exprimat parerea despre acest articol.© 2008 - 2019 Piticot.org. Materialele publicate pe acest blog nu se pot reproduce fara acordul scris al proprietarului.
Aceasta pagina a fost realizata de Stevenson Advertising pe platforma WordPress.