Parteneri

Fara AJUTOR din partea unor oameni cu suflet, nu am putea duce la bun sfarsit proiecele care le avem, nu am putea sa ii ajutam pe acesti copiii, tocmai de aceea Asociat PITICOT a incercat sa atraga de partea sa cat mai multi parteneri si sponsori care sa ne faca misiunea mai usoara. Multumim tutror celor care contribuie la realizarea proiectelor desfasurate de PITICOT.

Asociatia PITICOT se bucura de Ajutorul urmatorilor Parteneri:

YourMarket
– Specialistul tau in e-commerce

YourMarket este un portal de comert electronic, creat special pentru a oferi servicii de cea mai buna calitate in vanzarea on-line.
Web: www.yourmarket.ro
E-mail: marketing@yourmarket.ro
Tel: 0728.974.878

YourJobs
– Specialistul tau in cariera

YourJobs este un portal national de locuri de munca in toate domeniile de activitate. Aici este locul carierei tale.
Web: www.yourjobs.ro
E-mail: marketing@yourjobs.ro
Tel: 0728.974.878

Federatia Patronilor Bihor
Organizatie non-guvernamentala, apolitica, non profit, infiintata in anul 1991, cu statut si personalitate juridica proprie. Scopul este sa sprijine initiativa particulara si sa reprezinte interesele oamenilor de afaceri din judetul Bihor.
Web: www.fpb.ro

Ejobs
eJobs a aparut in anul 1999, fiind primul serviciu de recrutare online din Romania dar si din Europa de Est.

Din pozitia de lider al pietei de joburi din Romania, eJobs si-a asumat in cei peste 13 ani de activitate, misiunea de a oferi clientilor sai cele mai bune servicii si instrumente de recrutare, eficientizand procesul complex de identificare si selectie a viitorilor angajati.
Web: www.ejobs.ro

AfluAcum
Director Web pe domenii de activitate, Stiri, Forum, Jocuri online,
Presa, Curs Valutar, Horoscop, Lista Taxi pe judete, Telefoane utile.
web: www.afluacum.ro

Dani’s Corner
Coltul meu de lume unde scriu despre tot ce mi se pare un subiect interesant de discutat.
Web: http://daniblog.ro/

KidsShop
KidsShop – cel mai complex portal pentru parinti! Toate sortimentele de jucarii si hainute pentru copii, sfaturi pentru parinti si multe alte surprize!
Web: www.kids-shop.ro

BusinessWomanMagazine
Promoveaza succesul in business prin instrumente utile pentru viata profesionala si sfaturi in viata privata! Pentru femei de cariera.
Web: www.businesswoman.ro

Duran’s
Cu o prezenta pe piata din 1994, Duran’s are ca obiect de Activitate Publicitatea.  Proiecte: 24FUN.
Web: www.durans.ro

Jocuri cu masini
Web: www.jocuri-masini.in

Fish Smarty 
– locul unde copiii invata in fiecare zi! Fish Smarty este un portal educational pentru copii cu varsta intre 3 si 9 ani cu nenumarate jocuri online si outdoor, labirinturi, pagini de colorat, benzi desenate si cate si mai cate.
Web: www.FishSmarty.com

TCE
TCE – parte a RTC Grup, cel mai mare grup de firme specializat in retail de pe piata românească – este unul din cei mai importanti furnizori nationali ce dezvolta servicii de curierat domestic si international, servicii postale, transport cargo, casa de expeditie, servicii logistice si de merchandising, reusind sa oferim solutii logistice complete pentru orice afacere.
Web: www.9339.ro

Auto Impuls
Sonorizari,lumini si entertainment pentru evenimente de clasa
Web: www.autoimpuls.ro

Hotel MAXIM, Oradea
Un hotel de lux situat central in vecinatatea pietonalei, si a celor mai importante atractii arhitecturale ale orasului Oradea.
Web: www.hotel-maxim.ro

NUTRIENT SOLUTIONS SRL
Nutrient Solutions se doreste a fi exponentul unui nou curent in ceea ce priveste solutiile de nutritie adaptate nevoilor pacientilor in patologiile speciale, de la intolerantele alimentare si malnutritie pana la nutritia in cancer si diabet.
Compania isi propune sa acopere acest domeniu destul de sensibil in abordarea terapeutica din Romania: suportul nutritional si dieta folosind suplimentele nutritionale si alimentele cu destinatie medicala speciala.
Web: www.nutrient.ro

GoPrint Media S.R.L.

GoPrint Media este un partener de incredere pe termen lung, avand capacitatea de a oferi o gama complexa de servicii tipografice si nu numai, raspunzand celor mai inalte standarde de calitate.
Web: www.goprint.ro

AUTOIMPULS
Evenimentele din viata voastra sunt prea valoroase pentru a fi incredintate unei persoane fara experienta. Dj-ii nostri stiu cum sa completeze evenimentele cu creativitate. Putem sa va alocam dj-ul cel mai potrivit pt dvs in functie de cerinte si muzica solicitata ( DJ specializati pe retro, traditional, modern – DJ club, DJ profesor de dans). In plus, suntem printre putinele firme care au contracte incheiate si licente de difuzare a muzicii cu casele de discuri (UPFR) si uniunea interpretilor ( CREDIDAM ), absolut necesare pentru functionarea in legalitate.
Web: www.autoimpuls.ro

AVITA
Modul de viata modern si ritmul rapid, in combinatie cu deteriorarea mediului ambiant si cu alimentatia nepotrivita au cerinte din ce in ce mai mari asupra aptitudinilor fizice si psihice ale fiecarui om. Compania Avita International® vine cu ideea de a oferi suplimente nutritive de inalta calitate si de valoare integrala. Sa ne facem viata mai buna!
Web: www.avitainternational.com/ro

Euromaidec Touring
Firma Euromaidec Touring este o societate comerciala cu raspundere limitata care a fost infiintata la data de 24 martie 2004.
Euromaidec Touring si-a inceput activitatea de transport cu un singur microbuz de 15+1 locuri dar cu dorinta ferma de a deveni un expert in transportul de persoane. Serviciile de calitate si cererea tot mai mare au dus la o crestere spectaculoasa a parcului auto care cuprinde in prezent 14 mijloace moderne de transport din care 2 autoturisme 4+1 locuri, 5 microbuze 15+1 locuri si 6+1 locuri, 1 microbuz de 19+1 locuri, 4 autobuze 45-50 de locuri, 1 autocar 31+2 locuri, 1 autcar de 45+1 locuri.
Succesul Euromaidec Touring nu se datoreaza intamplarii sau norocului ci are la baza multa munca, dedicare si o deosebita consideratie acordata clientilor.
Web: www.euromaidec.ro
E-mail: office@euromaidec.ro
Tel: 0-259-412-231

H.Essers
Furnizorul de servicii in
domeniul logistic, „H. Essers”, ofera solutii personalizate si integrate de transport si logistica in intreaga Europa.
H. Essers detine in prezent 850.000 m² spatii de depozitare, un parc auto de 1.050 capete tractor si 2.200 remorci. Compania are un colectiv de peste 3.000 angajati, care isi desfasoara activitatea in 28 de unitati din 10 state  din Europa de Vest si de Est. Pe langa sediul principal din orasul Genk (Belgia), H.Essers mai detine un al doilea sediu in Romania.
Web: www.essers.com/ro
Tel: 0-259-47 00 26

SC Profil Comert Expert Business SRL
Sub egida SC Profil Comert Business SRL se afla Hotel Razvan si Hotel Elizeu. Cele doua hoteluri gazduiesc cu profesionalism si respect oaspetii lor. Standardul ELIZEU inseamna: Excelenta in servicii – Legea noastra este calitatea – Initiativa – Zile in hotelul nostru care te invita sa revii – Eficienta – Unitatea echipei noastre in serviciul dumneavoastra.
Standardul RAZVAN inseamna: Rafinament – Amabilitate – Zile petrecute in hotelul nostru care te invita sa revii – Vointa si lucru in echipa – Ambitia de a va satisface dorintele – Naturalete si calitate in servicii.
Web: www.hotelrazvan.com
E-mail: rezervari@hotelrazvan.com
Tel: 021.320.01.73
Web: www.hotelelizeu.com
E-mail: rezervari@hotelelizeu.com
021.319.17.34/35


Selgros Cash&Carry Romania
Suntem unul dintre cei mai importanti actori din comertul romanesc si detinem 19 maga- zine in Romania. Suntem apre- ciati in primul rand de clientii profesionisti, care gasesc in ma- gazinele noastre tot necesarul
pentru afacerea lor. Oferim zilnic un sortiment bogat si diversificat,
calitate inalta la preturi avan- tajoase si servicii excelente.
Cu alte cuvinte, solutii eficiente pentru afaceri profitabile.
Magazinele noastre functioneaza in sistem cash&carry, o forma de comert en-gros cu autoservire, pe baza de legitimatie, in care clientul isi alege produsele, le achita si le transporta la locul afacerii sale.
Fiecare magazin Selgros din Romania pune la dispozitia clientilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food si peste 17.000 de articole Non-Food.
Fiecare magazin dispune de parcare cu 500-700 de locuri, partial acoperite.
Magazinele Selgros sunt deschise zilnic de la ora 06.00 la ora 22.00, iar duminica de la 07.00 la 22.00.
Web:
www.selgros.ro
E-mail:
149_SK@selgros.ro
Tel:
+40 259.405.161

Hotel Ramada
La numai 2 minute distanta de centrul istoric al orasului, hotelul Ramada Oradea ofera facilitati de cazare si un centru de conferinte ultramodern, un restaurant a la carte, The Hub, care include un bar si o terasa generoasa, si Riserva, primul Wine Spa din Romania, care include alaturi de vinoterapii, o serie de facilitati precum Jacuzzi cu apa calda cu vedere panoramică.
Web:
www.ramadaoradea.ro
www.riserva.ro                          FaceBook: Ramadaoradeahotel 
Tel:
0359.403.333

CharityGift
Un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale.
CharityGift.ro este mai mult decat un nou proiect de responsabilitate sociala si altceva decat un magazin online
Web: www.charitygift.ro

Akuna
SCOPUL acestei companii este de a va furniza informatii in posesia carora veti fi capabili sa va aparati sanatatea proprie si pe cea a familiei dvs. de factorii nocivi ai civilizatiei si modului de viata actual!
prof.Florin Ganea
Web: www.alveo-romania.ro
www.akuna.net

Miki-Mini
Distribuitor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru parinti si copii cu varste cuprinse intre 0-10 ani.
Web: www.miki-mini.ro

Zona de Firme
Partenerul de afaceri al tuturor companiilor!
Web: www.zonadefirme.ro

SportulSalajean
Sportul Salajean – ziarul de sport al judeţului Sălaj!
Web: www.sportulsalajean.ro

ZIBO
Universul online al copiilor. 100% sigur pentru copii.
Web: www.zibo.ro

Info Bebe
Ghid EXCLUSIV pentru parinti si copii
Web: www.infobebe.ro

Muc cel Mic
Magazin pentru pitic
Web: www.muccelmic.com

KIDDY.RO
Magazin online
Web: www.kiddy.ro

Magazinul Copiilor
Magazin online
Web: www.magazinul-copiilor.ro

CALENDAR EVENIMENTE
“Creeaza viitorul impreuna cu noi”
Web: www.calendarevenimente.ro

HOPA-SUS
Magazin online produse bebelusi, copii, parinti
Web: www.hopa-sus.ro

EUROMUSIC – media solutions
EUROMUSIC România vă oferă o varietate nelimitată de muzică, iar prin ARCADIA ENTERTAINMENT GERMANY cele mai moderne colecţii de Efecte Sonore care împreună satisfac toate cerinţele industriei de FILM, TELEVIZIUNE, RADIO, ADVERTISING si MULTIMEDIA.
Web:www.euromusicro.eu

Portal Oradean
Web: www.oradea.net

Bene International
Firma Bene International s-a infiintat in anul 1992 si are ca activitate
de baza importul si comercializarea produselor electronice si tehnica de
calcul.
Web: www.bene.ro

DAW Studio
Studio de inregistrari profesional – productie, compozitie etc.
Web: www.daw.ro

ARHIPRINT, Oradea
Print de dimensiuni mari, atat pe hartie plain cat si pe hartie foto.
Web: http://arhiprint.co.cc/

Agentia TOGETHER ADVERTISING
Doreste sa indeplineasca orice dorinta sau idee a clientului indiferent de materialul sau modalitate prin care trebuie realizata.Aceasta activeaza in sfera industriei publicitare si va poate oferi servicii si produse de calitate in cele mai avantajoase conditii. Convingeti-va de calitatea serviciilor noastre in domeniul tipariturilor (carti de vizita, fluturasi, brosuri, mape, postere, etc.), in domeniul gravurii (placi plexiglass, metalex, lemn, statuete, cutii) in sfera promotionalelor (instrumente de scris, brelocuri, accesorii birou, imbracaminte, umbrele, cani, ecusoane , portcard-uri), in categoria altor produse (cd-uri personalizate, insigne, mouse-pad-uri, pungi, etc.) ce tin de publicitatea indoor, cat si produse outdoor (schelete metalice, bannere, casete luminoase, printuri de mari dimensiuni ) ce va vor ajuta in promovarea firmei dumneavoastra.
Web: www.togetheradvertising.ro

Aquila
Un univers intre coperte
Web: www.aquilashop.ro

Agentia de Anunturi 

www.agentiadeanunturi.ro

Agentia de Anunturi este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci – osim.ro

Prin intermediul web siteului www.agentiadeanunturi.ro aveti posibilitatea de a publica un anunt text sau video atat in cele mai importante cotidiene si publicatii de profil din Romania cu rubrica de mica publicitate, cat si in sute de siteuri de anunturi online romanesti.
Pentru cresterea vizibilitati in mediul online a ofertelor clientilor nostri, am configurat mai multe pachete de servicii de inscriere/promovarea in directoare web a web siteurilor de prezentare.

DRAGON STAR CURIER – Misiunea noastra este sa depasim asteptarile clientilor privind transporturile de bunuri si documentele lor oriunde pe teritorul Romaniei, furnizand cele mai sigure si eficiente solutii in domeniul distributiei si logisticii oferind valoare clientilor nostri. Web: http://curierdragonstar.ro/contact/

Radio Transilvania
Un radio cat toata Transilvania
Web: http://www.radiotransilvania.ro

Pensiunea Paris – cazare ieftina in Cluj-Napoca
Dacă doriţi cazare in Cluj Napoca, exista un loc unde aveţi posibilitatea de a petrece momente de neuitat într-o ambianţă intimă şi relaxantă. Fie că sunteţi în călătorie de afaceri, în vacanţă sau doar în trecere, prin intermediul eleganţei, ospitalităţii şi serviciilor unui colectiv tânăr, tot ce veţi dori la plecarea de aici va fi să reveniţi. Pentru a satisface cele mai exigente gusturi, acest loc vă pune la dispoziţie un confort deosebit.
Căutaţi preturi accesibile la cazare in Cluj Napoca? Le găsiti în acelaşi loc, la Pensiunea Paris, unde sunteţi bineveniti 24 de ore din 24.
Web: www.pensiuneaparis.ro
E-mail: office@pensiuneaparis.ro
Tel: 0-264-432003

Sfatul mamicilor
Sfaturi pentru mamici despre copii, sarcina, nastere, bebelus, fertilitate, educatie, sanatate, alimentatie, cariera.
Discutii intre mame despre copil si familie.
Web: www.sfatulmamicilor.ro

YVE
Citeste ultimele stiri mondene si afla ce au mai facut vedetele din Romania. Articole din lumea mondena si a modei, frumusete, relatii, diete de slabit si sfaturi medicale
Web: www.yve.ro

Transgor Logistik
Ofera clientilor sai solutii de logistica si transport rutier sigure si personalizate pentru diferite tipuri de marfuri in regim de grupaj (LTL), complet (FTL) sau exclusivitate!
Web: www.transgor.ro
Tel: 0040.332.146986

ADVOLUTION
Advolution este o agentie de publicitate, cu experienta in domeniu, care dezvolta afacerile clientilor sai intr-o maniera eficienta si convingatoare.
Web: http://advolution.ro/
E-mail: contact@advolution.ro

Asociatia Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor
Nascuta din pasiunea pentru sport de performanta, Asociatia Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor organizeaza evenimente sportive, precum Oradea City Running Day prin care doreste sa implementeze o cultura a miscarii, un stil de viata sanatos, pentru fiecare om, indiferent de varsta, profesie, statut.
Web: www.oradeacityrunningday.ro/
E-mail: info@oradeacityrunningday.ro
Tel: 0741.616.399

Qbebe
Revista online pentru mamici si viitoare mamici, este site-ul de unde puteti afla informatii utile si de actualitate despre ceea ce inseamna a fi parinte si a avea o familie. Asadar, Qbebe va informeaza despre sarcina, nastere, dezvoltarea copilului, comportamentul mamei si al familiei, oferindu-va inclusiv consultanta in psihologia educationala. Daca doriti sa fiti mame informate si sa aveti copii frumosi si sanatosi, vizitati site-ul www.qbebe.ro/ si www.facebook.com/Qbebe.ro
E-mail: office@qbebe.ro
Tel: 0749.170.482

Hostel Formenerg
Situat in centrul Bucurestiuluim formenerg ofera locuri de cazare in hostelul propriu. Punand la dispozitie servicii de calitate si tarife accesibile, Hostel Formenerg este locul potrivit pentru vizitatorii Bucurestiului si nu numai.
Web:
hostel.formenerg.ro
E-mail:
rezervari@formenerg.ro
Tel:
021-306-99-24

Masterplast Romania
Prin produsele sale, Masterplast ofera solutii complete in domeni- ul termo si hidroizolarilor, al in- velitorilor pentru acoperis si al constructiilor usoare. Produsele sunt certificate TÜV si ISO, iar prin intermediul filialelor proprii si ale partenerilor, ajung atat pe piata europeana, cat si in afara acesteia. Compania isi dezvolta in mod constant tehnologiile de productie si isi largeste por- tofoliul de produse. Pe langa aceasta Masterplast este o com- panie responsabila din punct de vedere social, care manifesta grija si atentie fata de cei in nevoie.
Web:
www.masterplastgroup.com

E-mail: masterplast@masterplastsrl.ro
Tel:
0259.465.456

Medipedia.ro
Dosarul de Sanatate are rolul de a imbunatati comunicarea cu furnizorii de servicii medicale si permite monitorizarea si evaluarea starii dvs de sanatate pe termen lung.
Web:
www.medipedia.ro             E-mail: suport@medipedia.ro 
Tel:
021.242.04.28

Pilkington Automotive Romania SA.
Pilkington Automotive Romania este un partener de incredere, avand capacitatea de a oferi o gama complexa si completa de parbrize si geamuri laterale precum si servicii de monatj ale acestora si nu numai, raspunzand celor mai inalte standarde de calitate.
Web:
www.parbrize.ro             E-mailcluj2@ro.nsg.com 
Tel:
021.337.22.33

Nu acceptam pareri la acest articol.

Nu se accepta comentarii la acest articol.

Nimeni nu si-a exprimat parerea despre acest articol.© 2008 - 2019 Piticot.org. Materialele publicate pe acest blog nu se pot reproduce fara acordul scris al proprietarului.
Aceasta pagina a fost realizata de Stevenson Advertising pe platforma WordPress.