Semimaratonul International “Oradea City Running Day” editia a III-a, 15 septembrie 2013

Mare eveniment mare in Oradea!

Deja la a III-a editie, Semimaratornul International “Oradea City Running Day” va avea loc pe data de 15 septembrie 2013! Asa ca, va invitam oradeni, cu mic cu mare sa participati la evenimentul care promoveaza un stil de viata sanatos, prin miscare si sport, indiferent de varsta, profesie, statut.

Organizatorul “Oradea City Running Day”, sensibil la problemele de sanatate ale copilasilor si responsabil social a acceptat propunerea noastra, astfel ca Asociatia Piticot va fi prezenta la marele eveniment.

Cei doritori sa ajute copilasii bolnavi ai Asociatiei Piticot, pot dona minimum 5 ron si vor primi la alegere un breloc, o bratara sau un magnet cu sloganul Asociatiei Piticot, Zambim Impreuna!

Va invitam asadar sambata, 14 septembrie 2013 intre orele 14:00 – 20:00 pe terasa Butoiul de Aur, unde vor avea loc inscrierile la Oradea City Running Day si duminica 15 septembrie 2013 de la ora 10:00 in centrul orasului Oradea, cand va avea loc semimaratonul.

Va asteptam cu zambete!

Echipa Piticot!

 

Nu acceptam pareri sau trackbackuri la acest articol.

Nu se accepta comentarii la acest articol.

Nimeni nu si-a exprimat parerea despre acest articol.© 2008 - 2018 Piticot.org. Materialele publicate pe acest blog nu se pot reproduce fara acordul scris al proprietarului.
Aceasta pagina a fost realizata de Stevenson Advertising pe platforma WordPress.