Untitled Document
copii in dificultate
donatii
   created by Stevenson ltd.
Untitled Document
 


Investeste ASTAZI în societatea DE MÂINE!!!

Asociaţia PITICOT – Institutul Român pentru Ajutorarea Copiilor Aflaţi în Dificultate -  din Oradea face apel prin acest articol atât la bunăvoinţa Companiilor Responsabile Social cât şi la omenia din fiecare cetăţean care a trecut la un moment dat prin braţele copilăriei.
Suntem o Asociaţie non profit cu obiectul principal de activitate ajutorarea copiilor bolnavi, cu probleme financiare şi/sau materiale. În portofoliul nostru actual avem peste 15 cazuri de copii cu probleme grave de sănătate care aşteaptă ajutor din partea noastra pentru operaţii sau tratamente.

Cu ocazia începerii şcolii ne-am propus să venim în întâmpinarea nevoilor a 200 de copii ce provin din familii numeroase cu posibilităţi financiare şi materiale reduse.
Aceşti copii au fost aleşi în urma vizitării mai multor grădiniţe şi şcoli generale din Oradea si Bucuresti pe baza criteriilor social – financiare,  şi în urma discuţiilor avute cu managerii acestor instituţii de învăţământ, urmand ca in viitorul apropiat sa facem in asa fel incat sa putem acoperii un teritoriu cat mai mare din tara.

Considerăm că susţinerea acestor copii cu probleme financiare şi materiale este o investiţie în societatea de mâine şi de asemenea o posibilitate de responsabilizare socială a companiilor din mediul orădean şi nu numai. Fiecare dintre noi a trecut prin etapa copilăriei, pentru unii mai fericită, pentru alţii fără prea multe bucurii şi zâmbete...oricum ar fi fost copilăria noastră, cu siguranţă aceşti copii merită mai mult şi mai bine din partea societăţii ai cărei reprezentanţi vor fi în puţini ani.
Atât persoanele fizice cât şi cele juridice pot ajuta aceste cazuri de copii cu probleme financiare, dându-le o ŞANSĂ, o nouă perspectivă, un viitor mai bun.
Fiţi responsabili social atât ca persoane fizice cât şi ca persoane juridice, în vederea sprijinirii copiilor şi pentru cultivarea unui spirit responsabil social de care are nevoie întreaga societate.
ACUM şi COMPANIA TA poate susţine nevoile acestor copii uitaţi de soartă sau mult prea apăsaţi de grijile cotidiene! În schimbul ajutorului dat (cel puţin 100 RON) ca şi companie puteţi beneficia de reclamă personalizată în cadrul site-urilor partenere în cadrul acestui proiect: www.yourjobs.ro şi www.yourmarket.ro (banner front page 728x90 pixeli timp de 1 lună, articol în cadrul blogului: http://blog.publiceuroconsulting.ro/ la rubrica CSR – Parteneriate de succes)! De asemenea, pentru companii putem facilita completarea unui contract de sponsorizare, deoarece Codul Fiscal prevede ca o parte din impozitul datorat poate fi directionat catre sponsorizari.
ART. 21 (4) din Legea 571/22.12.2003 (actualizata):

p) cheltuielile de sponsorizare si/sau mecenat si cheltuielile privind bursele private, acordate potrivit legii; contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea, cu modificarile ulterioare, si ale Legii bibliotecilor nr. 334/2002, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si cei care acorda burse private, potrivit legii, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca totalul acestor cheltuieli indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

1. este in limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
2. nu depaseste mai mult de 2% din impozitul pe profit datorat.

Posibilităţile de ajutorare:

Donaţii  în bani în conturile Asociaţiei Piticot:
RO82BTRL00501205i98626XX– Cont în Lei
RO57BTRL00504205i98626XX– Cont în Euro
Deschise la Banca Transilvania Oradea,

*Donaţii în îmbrăcăminte cu specificaţia să fie nouă.
*Donaţii în rechizite şcolare: caiete, pixuri, ghiozdane, cărţi.

*Donaţiile în natură se pot aduce, sau expedia prin Poşta Română sau Curierat Rapid, sau personal la sediul Asociaţiei Piticot din strada Ovid Densuşianu nr. 9, Bl. P 191, Scara A, ap. 2, cod poştal 410277, Oradea.

Multumim tuturor celor care cred că societatea de MÂINE merită o ŞANSĂ construită prin aceşti copii, chiar ASTĂZI! Doar fiind responsabili din punct de vedere social putem spera în ceva mai bun pentru copiii noştri, pentru societate în ansamblu!

ÎNDRĂZNEŞTE, ajută din suflet şi în acest fel vei putea reda un VIITOR pierdut, o ŞANSĂ ratată, o LUME mai bună urmaşilor tăi, COPIII!

Untitled Document
  Cazuri Umanitare
  Despre noi
  Ctr sponsorizare
Asociatia Piticot doreste sa aduca un zambet pe fata fiecarui copil, sa-i redea speranta unei vieti mai bune, fara grija zilei de maine, sa il ajute >>>

Doneaza Online
Testimoniale
Cazuri Umanitare
Rapoarte de activitate
Valoare donatii
Acreditare serv. sociale


Asociatia “Institutul Roman Pentru Ajutorarea Copiilor Aflati in Dificultate”, ce poarta numele de „ PITICOT” este o Asociatie Non-Profit, care isi propune sa acorde ajutor copiilor bolnavi, cu dizabilitati, saraci, precum si oricarui copil aflat in dificultate>>>

Misiune
Valori
Echipa
Voluntari

ACUM, e foarte simplu sa AJUTAM acesti copilasi care striga dupa AJUTOR, tocmai de aceea ne adresam companiilor care conform Codului Fiscal pot sa sponsorizeze astfel de cazuri >>>


  Contact

Str. Ovid Densusianu nr.9, Bl.P 191, Sc.A, Ap.2, cod postal 410277
Oradea, Romania
Tel./Fax: +40359.411.229
Mobil: +40728.270.876

Untitled Document
 
 

Doneaza 2% din Impozit pentru Piticot. | Piticot ajuta scolarii | Nota de informare | Regulament

Sustinem:
YourMarket | YourJobs | YourAdvertiser | Agentie HR&Marketing | Alina Blaga | Iulia Vesa | Blog Cariere
Blog E-commerce
| Agentia de anunturi | Starea Vremii